Boaru 3- 2 Vointa Sibiu


Echipa antrenata de Costel Hanc , a invins astazi pe stadionul Munincipal din Medias , pe liderul seriei a-III-a , CSU Vointa Sibiu cu scorul de 3 - 2 . Toate cele trei goluri ale gazistilor au fost marcate de veteranul Claudiu Boaru ! La meci au asistat aproximativ 500 de spectatori , printre care si 40 de fani veniti de la Sibiu pentru a incuraja echipa Vointa !
Suporterii medieseni aflati pe stadion au aplaudat cele doua goluri marcate de Vointa!

6 comentarii:

 1. o sa aveti si voi vreodata nevoie de victorie...

  RăspundețiȘtergere
 2. am sustinut echipa gaz metan la baschet in sala transilvania din sibiu, pentru ca suntem sibieni, si voi va doriti sa promoveze seso in detrimentul vointei, bravo gaz metan, felicitari de victorie...

  RăspundețiȘtergere
 3. da poze cu galeria sibiana nu ai :))

  RăspundețiȘtergere
 4. Meciul s-a jucat pe bune asta e valuarea voastra deocamdata.Cum sa ne dorim sa promoveze seso avind in vedere ca la clubul vostru sint mai multi medieseni in conducere,antrenori si jucatori,vorbiti prosti oricum cartile-s facute deja pt voi.Bafta la anul in B.

  RăspundețiȘtergere
 5. am o poza cu galeria sibiana...dar nu se prea intelege..k e facuta cu telefonu de la distanta

  RăspundețiȘtergere
 6. Mda; destul de sec comentariul. Oare sa fie din cauza rezultatului defavorabil Vointei, sau pur si simplu doar faptului ca este vorba de echipa a II-a iar acesta nu prezinta interes(pentru unii)!?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.