Cristi Pustai şi-a prelungit contractul cu Gaz Metan pentru încă un an!


Aflat la final de contract cu Gaz Metan, tehnicianul Cristi Pustai s-a înţeles astăzi cu oficialii grupării medieşene pentru prelungirea angajamentului scadent la data de 1 iunie pentru încă un an. "Am vorbit cu preşedintele Corin Cindrea şi am stabilit că vom încerca să aducem un portar, un fundaş de preferinţă lateral stînga, 2-3 mijlocaşi şi 2 atacanţi, cam acestea ar fi necesităţile pentru viitorul sezon. Cu aceste îmbunătăţiri sperăm ca sezonul viitor să menţinem cel puţin actuala poziţie, a 10-a, ocupată anul acesta, o performanţă pentru istoria clubului”, a afirmat în această dimineaţă Pustai. Jucătorii medieşeni vor reveni din vacanţă pe data de 14 iunie iar pînă la finalul lunii pregătirea se va efectua pe plan local, după care gaziştii vor pleca într-un stagiu de pregătire în Austria.

10 comentarii:

 1. Ce bine...ramane Pustai si anu` viitor tot pentru evitarea retrogradari ne batem...k altceva nu stim

  RăspundețiȘtergere
 2. Ba esti nebun? Pai pentru ce ai vrea sa te bati? Tu nu vezi ce echipe sunt in frunte? Cum sa te bati cu aia? E un miracol ca mergem cum mergem si tu esti nemultumit.

  RăspundețiȘtergere
 3. las cai bn daca ramana....Pustai...

  RăspundețiȘtergere
 4. e bine k ramane...acum ne trebuie neaparat vreo 2 atacanti de valoare

  RăspundețiȘtergere
 5. bine zis "de valoare"

  RăspundețiȘtergere
 6. pai da:)Silvasan si Litu by joaca nimic, Gallanis nu stie nici ptr ce echipa joaca , e pierdut in spatiu , iar Cigan ....copilu asta nu prea joaca ...desi e tanar....

  RăspundețiȘtergere
 7. Pustai e un antrenor bun si a facut bine ca a ramas la noi.Cu inca citva jucatori 'de valoare'si cu lotul actual daca nu vindem nimic,ne putem bate chiar pina la locul 6.Putem deveni puternici daca conducatorii au intelepciune si sa avem stabilitate pe toate planurile, dar asta numai in timp se poate face.Eu cred ca nu vom mai pica multi ani de acum inainte!

  RăspundețiȘtergere
 8. ma cand afceti alt blog k asa ati zis?

  RăspundețiȘtergere
 9. ai rabdare frate..pana incepe noul sezon e facut

  RăspundețiȘtergere
 10. asteptam..asteptam noul blog!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.