Gaz Metan s-a reunit!http://www.oradesibiu.ro/wp-content/gallery/reunire-gaz-metan/reunire-2.jpg


Meiaşul a avut prezenţi la reunirea de luni dimineaţă un număr de 26 de fotbalişti. Dudiţă, Lazăr şi Buzean ajung zilele viitoare la echipă. Vâtcă nu a fost la primul antrenament.
Gazul a sunat adunarea luni dimineaţă la stadionul Municipal, acolo unde antrenorul Cristi Pustai s-a reîntâlnit cu jucătorii cu care a încheiat ediţia trecută de campionat pe un onorabil loc 10 în liga 1. Doar 26 de jucători au fost la primul antrenament, Lazăr fiind învoit pentru că abia s-a căsătorit, iar Dudiţă şi Buzean, au fost învoiţi pentru încă câteva zile. Altfel la Mediaş sosesc zilele viitoare mai mulţi jucători din Spania, Franţa şi Albania în probe.
Medieşenii fac următoarele două săptămâni pregătire centralizată la stadionul echipei, după care se va merge în Ungaria pentru un cantonament în care sunt programate mai multe meciuri de pregătire. „Jucăm în 30 iunie un meci de verificare cu campioana Ungariei, după care în 3 iulie vom juca o partidă cu Honved Budapesta. Pe 4 iulie evoluăm împotriva unei echipe din Grecia, iar în 6 şi 8 iulie mai sunt programate însă două meciuri” a explicat luni antrenorul Cristi Pustai.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Milos Buchta, Razvan Pleşca
Fundaşi: Karel Kratochvil, Florin Nohai, Jarko Markovici,Marko Marovici, Akaky Khubutia ,Jasmin Trtovaci, Doru Buican
Mijlocaşi: A. Munteanu, P. Pîrvulescu, Eric de Oliveira , C. Todea,Michal Kubala, R. Zaharia, Jaroslav Prekop, Ovidiu Hoban, Florin Sabou, Dan Bozeşan, Ionut Hlinca Atacanţi: Alin Liţu, Vasilios Gallanis, Cristian Silvăşan, Cristian Cigan
Absenţi: Ionut Buzean ,Florin Lazar , Doru Dudita (învoiţi)

7 comentarii:

 1. BAI PUSTAI TE IEI DUPA CFR-ISTI DAR NUMAI CA AVEM PANA ACUMA 10 STRAINI. DE CE NU ADUCI SI DIN SOMALIA, CHINA, CANADA, AUSTRALIA, ANTARCTICA VREO CATIVA DE PE MARTE? VAI DE CAPUL SI DE INITIATIVA VOASTRA. AM AJUNS SA VEDEM LA MECI NUMA STRAINI NU MAI VEDEM MEDESENI DEAI NOSTRI NUMAI CATIVA SI NICI AIA NU O SA PRINDA LOTUL, CA ASA TREBUIE.RUSINEEEEEEE.SA VEDETI UNDE O SA DUCETI CLUBUL ASTA PE CARE NU DATI 2 BANI.

  RăspundețiȘtergere
 2. Prietene mediesenii nostri trebuie sa aiba si valoare ca sa joace!Daca Pustai aduce jucatori straini o face pe raspunderea lui si o sa dea socoteala in fata mediesenilor daca va gresi!Deocamdata sezonul trecut o fost in obiectiv asa ca ne-o cam inchis gura.Sa-l lasam sa-si vada de tereaba si sa avem incredere ca-i antrenor bun si va ajunje departe.Atunci cind nu va avea rezultate bineinteles avem tot dreptul sa-l si si criticam.Hai gazu, hai baietii!

  RăspundețiȘtergere
 3. da asa este ne`a cam inchis gura anul asta si noi l`am tot criticat ... forza gazu

  RăspundețiȘtergere
 4. Aveti dreptate toti 3, fiecare in parte; adevarul este ca Pustai Cristi trebuie sa fie ferm pe pozitie el fiind SINGURUL IN DREPT sa faca echipa/lotul , nu sa plece urechea la unu' si altu' care au interese , care mai de care mai meschine, dar, si sa fie restrictiv si neiertator cu cei care nu lupta pentru echipa si pentru suporteri, si aici ma refer la JUCATORI. Se spune ca schimbarea la propriu a unui antrenor ar aduce un suflu nou echipei dar si ca "se pleaca de la zero" cu toti jucatorii avuti la dispozitie(cu sanse egale), ceea ce duce automat la concurenta reala pe posturi, iar de aici si o crestere a calitatii fotbalului nostru.
  Sper ca nu am deranjat pe nimeni cu aceasta interventie care s-a dorit a fi una strict-obiectiva.
  Mult succes Gazului in noua editie de campionat.
  Pe curand!

  RăspundețiȘtergere
 5. eu daca sa fi antrenor la gaz metan as aduce ca si atacant pe Zagrean de la international curtea de arhes(e tehnic , inalt si pot spune ca e si rapid) , ca si funda l-as aduce pe Cardoso de la pandurii tg jiu , ca si atacant ar mai fi si Edson de la ceahlaul piatra neamt (a evoluat si la uta arad) , si ca mijlocas las aduce pe Takayuki Seto de la astra ploiesti.
  Pacat ca domnul pustai nu ia in calcul parerile suporterilor.

  RăspundețiȘtergere
 6. prieteni anonimi!pustai asta tot pe raspunderea lui i/a adus si pe negrul ala portar si pe galanios zeros si pe ala de pe banda ce nu poate sta in ghete si nu/l ia nimeni la rost ca /s banii nimanui!si astia nu io adus pe gratis si mai iau si salarii bunicele in timp ce mediesenii nostri is vai mama lor ca nu/i baga nime in seama

  RăspundețiȘtergere
 7. PUSTAI CU HOROBA O SA PUNA CLUBUL ANU ASTA PE BUTUCI CU MERCENARII ASTIA.APROPO, ATI AUZIT CAREVA SA SE INTERESEZE VREUN CLUB DE "CELEBRII FOTBALISTI" ADUSI SI ADUNATI DIN TOATE COCLAURILE EUROPEI? NOI N-AM AUZIT....DAR LASA CA LA ANU' PLEACA CEI DOI "MAGNIFICI" DUPA CE NE LASA CU OCHII IN SOARE SI CU ECHIPA CARE SA JOACE LA MATINEU.........

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.