Bilete cu 30 și 50 de lei pentru meciul din Sibiu dintre Gaz Metan și Fc Timișoara

Sibienii vor avea de vineri 3800 de bilete la dispoziție pentru cumpărare ca să asiste la meciul de duminică de pe Municipal dintre Gaz Metan și Fc Timișoara, în etapa a doua din liga 1 de fotbal.
Clubul Gaz Metan a anunțat miercuri că biletele pentru partida Gaz Metan – FC Timişoara se pun în vânzare atât la Mediaş, cât şi la Sibiu. !În municipiul de pe Târnava Mare acestea se pot achiziţiona vineri şi sâmbătă între orele 11-19 de la sediul Clubului Gaz Metan din Piaţa Regele Ferdinand I. La Sibiu, acestea pot fi achiziţionate de la casieriile Stadionului Municipal, vineri şi sâmbătă între orele 10-18 şi duminică între orele 10-15. Preţul unui bilet este de 30 lei la Sectoarele A+B, şi 50 lei în Sectorul C. Se vor pune in vanzare 3800 de bilete”, se arată în comunicatul clubului din Mediaș.

Un comentariu:

  1. Domnilor conducatori,preturile biletelor sint cam piperate nu credeti?O sa vedem daca vin sibienii la meci,mai mult de1000 nu cred ca vin, plus 1000 de la noi,e cam putin!Sper sa ma insel eu si sa vina mai multi.Hai gazu,hai baetii!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.