Costel Hanc : "Îmi propun să dăm unul sau doi jucători la prima echipă"


Antrenorul echipei a doua a Gazului metan, Costel Hanc, speră într–o clasare cât mai bună, la finele sezonului 2010/2011, dar îşi propune totodată şi să îi ofere cel puţin un jucător lui Cristi Pustai, în Liga I.

- Costele, gata vacanţa? Nu e cam devreme?
- Deloc. Am început de o săptămână. Ne mai pregătim o săptămână acasă, iar de luni (n.a. astăzi) într-o săptămână vom pleca, probabil, într-un stagiu de pregătire centralizată. Deocamdată nu ştim unde, o să aflăm ce şi cum în câteva zile.
- Înainte să ne spui mai multe despre această perioadă de pregătire, cum a fost returul ediţiei precedente? Tu ai preluat echipa în iarnă, iar de atunci Gaz metan II a urcat în campionat, ajungând la un moment dat chiar pe locul 5, la două puncte de podium...
- Am avut ceva emoţii în momentul în care am fost numit antrenor la echipa a doua a Gazului metan. Pentru mine, a fost o nouă provocare. Odată cu trecerea etapelor, m-am obişnuit cu noua postură. Cert este însă că a fost mult mai greu decât mă aşteptam. Este mare diferenţă între ceea ce făceam înainte, cu grupele de copii şi juniori, şi acum, la seniori. Sunt cu totul alte cerinţe.
- Te-ai descurcat destul de bine însă...
- Ne-am descurcat, nu m-am descurcat. Într-un clasament al returului suntem pe locul 4. E ceva, nu? Şi asta cu un lot de jucători din care 9 au fost juniori, Savin şi Muth au 20 de ani, Husar - 21, iar Gombar, 22. Doar Claudiu Boaru a stricat media, el e singurul cu peste 30 de ani. "Veteranul" Boaru ne-a ajutat însă foarte mult, în retur. E foarte important să ai în lot 2 sau 3 jucători cu experienţă. Lui Claudiu (n.a. Boaru) i s-au adăugat alţii, veniţi pentru un meci sau mai multe de la echipa mare. Tinerii s-au strâns în jurul lor şi au avut ce învăţa.
- N-am apucat să vorbim încă, după terminarea sezonului. Care ţi s-a părut cel mai dificil meci?
- Toate au fost grele. Asta pentru că a fost un campionat echilibrat. Retrogradau 6 echipe, iar de la locul 4 sau 5 în jos, la un moment dat, fiecare putea ajunge repede în subsol. Cel mai greu meci a fost însă, de departe, cel cu CSU Voinţa. Echipă bună, dovadă că a şi promovat în Liga a II-a.
- Să revenim la pregătirile pentru ediţia viitoare de campionat...
- În această perioadă căutăm să ne pregătim cât mai bine. Pretenţiile sunt mai mari. Veau ca, în noul sezon, să îi propun lui Cristi Pustai cel puţin unul sau 2 jucători pentru echipa mare. În ceea ce priveşte clasamentul, sper într-o clasare peste cea din ediţia trecută de campionat.

2 comentarii:

  1. BRAVO COSTE', DESCHIDE-LE TU OCHII LUI PUSTAI SI HOROBA, CA STIA NU MAI VAD ALTI JUCATORI DECAT NUMAI "STRANIERI", CA AI NOSTRI NU-S BUNI. NU TREBUIE SA NE MAI MIRE FAPTUL CA NU AVEM SI NU VOM AVEA ECHIPE PE PLAN INTERNATIONAL( SI NICI DE NATIONALA,DOAR S-A VAZUT), SAU CA LA FINALUL CONTRACTELOR JUCATORILOR ROMANI, ACESTIA NU VOR MAI SEMNA CU CLUBUL NOSTRU.AICI NU SE CAUTA SA PROMOVEZI JUCATORI TINERI FIINDCA NU ESTE PATRON INTERESAT SA CASTIGE BANI; FIIND REGIE, GAZUL ORICUM ARE BANI, ASA CA.....II DOARE-N COT DE PERFORMANTE , CA SA NU MAI ZIC DE VIITOR. TREBUIA LUAT EXEMPLUL CELOR DE LA OTELUL DIN GALATI PACAT CA, CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL GAZULUI NU S-A SESIZAT IN ACEST SENS, DAR PANA SE TREZESC EI(DACA AR FACE-O), NE VOM TREZI NOI FARA JUCATORI AUTOHTONI, BASTINASI DE-AI NOSTRI.
    INCA ODATA BRAVO COSTEL H., CRESTE SI LANSEAZA JUCATORI PENTRU ALTE ECHIPE CA LA NOI JOACA DOAR CEI CU PASAPORT STRAIN!!! DE UNDE SI DE CAND POLITICA ASTA, VA LAS PE VOI SA TRAGETI CONCLUZII.
    FORZZA GAZU', ATATA CAT VEI MAI PUTEA!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce sa dai 1 sau 2 jucatori ? De unde ca umflatu de pustai nu ii mai ajungi cu prajina la nas ar trebui sa vada citi bani da la stranieri si citi la jucatorii nostri si costel saracu da si el interviu la ziar si el este inexistent ,executa ordinele lui umflatu.Perversa poate sa fie lumea asta!Va doresc retrogradare la ambele echipe!!! hai pa!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.