DECLARAȚIE ERIC DE OLIVEIRA:

”Sunt fericit că am marcat două goluri dar sunt foarte supărat că am fost egalați pe greșelile noastre și am pierdut două puncte cu o echipă bună a Timișoarei. Nu cred că am fi meritat victoria pentru că Timișoara a jucat bine. Trebuie să învățăm din greșelile făcute și să mergem să luăm puncte de la Astra. am plâns după golul doi pentru că zilele trecute a murit tatăl unui bun prieten din Brazilia și mi-am adus aminte de el. Îi dedic aceste reușite. Păcat că nu am învins în fața unui public extraordinar aici la Sibiu. Ne-am simțit ca la Mediaș cu atâția oameni care ne-au susținut”

DECLARAȚIE ANTRENOR CRISTI PUSTAI:

A fost un meci spectaculos, frumos și cu goluri multe. Echipa a jucat bine, dar nu am reușit să concretizăm avantajul celor două goluri și am fost egalați pe greșelile noastre, mai ales la golul doi. E început de campionat și mai avem lucruri de rezolvat. Acesta e fotbalul, cu sare și cu piper. Atmosfera de la Sibiu a fost foarte frumoasă”.

Care crezi ca au fost greselile sau cine a gresit la golul marcat de Timisoara in prelungiri ?

2 comentarii:

  1. In special au gresit fundasii centrali, ca si la primul gol cand Maghera a inaintat lejer spre poarta lui Plesca fara a fi blocat de Akaki, fundasul nostru intorcand spatele in momentrul sutarii mingii la poarta , asa au gresit si la golul doi cand aceiasi fundasi centrali nu au facut marcaj la adversar si ....gol din nou! Oricum este nasol:la un meci dai 3 goluri si primesti 2 goluri, iar la urmatorul dai 2 goluri si primesti pe final tot doua goluri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este clar ca fundasii centrali nu si-au facut datoria la ambele goluri ale lor.Il asteptam pe Markovic sa revina si speram ca el sa dea un plus de siguranta in aparare.Ramane de vazut pe cine va alege Pustai sa faca cuplu cu el.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.