Gaz Metan 3 - 2 Fc Bihor

Gaz Metan a disputat ieri la Cluj un meci amical cu echipa din liga a-II-a FC Bihor Oradea .Jucatorii oradeni au început excelent meciul cu liderul Ligii I, care nu a utilizat însă echipa de bază. Deaconescu a deschis scorul după zece minute de joc, după o incursiune a lui Florean care a întors mingea în centru, iar mijlocaşul defensiv al Bihorului a şutat plasat de la marginea suprafeţei de pedeapsă.

Medieşenii, care chiar şi fără piesele de bază compun o echipă redutabilă, au întors meciul şi au marcat de trei ori consecutiv. Orădenii au reuşit să închidă tabela prin reuşita unui junior, Mădălin Popa, care a marcat exact ca Deaconescu, cu un şut din marginea careului medieşean.

Au marcat: Muth 29, Del Campo 52 , Dudiţă 60 pen /Deaconescu 10, M. Popa 70

Gaz Metan: Portnojs - R. Zaharia, Muth, Buzean, Markovici - R. Miclea, D. Bozeşan, Prekop, Dudiţă - Cigan, Liţu. Au mai jucat: Fenny - Raul del Campo, Galanis, Savin, Şorlea, Huszar, Hlinca, Csiki, Gombar şi Bâlc.

2 comentarii:

  1. Markovici parca s-a accidentat rau la meciul cu Sportul, de moarte! S-au a inviat atat de rapede?:) S-au el joaca asa, la smecherie, in functie de greutatea meciului..... Daca tot face pe "accidentatul/vulnerabil", nu v-a fi bine pentru el , ca imagine in primul rand, ca pana la gata se v-a "prinde" cineva din conducerea clubului, si atunci nu-i v-a fi tot una!

    RăspundețiȘtergere
  2. este vorba de marovici,prietene,dar nui nik, mai greseste omu'. z.markovici este kiar accidentat.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.