Ce se intampla ''profesore'' ?


Mediesenii au pierdut din nou , de data aceasta in deplasarea de la Targu Mures .

Cele doua echipe au practicat in primele minute un fotbal deschis, mediesenii avand prima mare ocazie in minutul 18, cand Stetca a intervenit salutar la sutul puternic expediat de Muntean de la 18 metri. Gazdele dau replica prin Vancea, a carui centrare in fata portii este prinsa de Plesca si prin
Florin Dan, fostul jucator al CFR-ului deschizand scorul cu specialitatea casei, o lovitura libera care l-a pus in mare dificultate pe Plesca, acesta introducandu-si balonul in proprie poarta ('27). O alta mare ocazie este ratata de targ-mureseni, atunci cand Stanga nu prinde cadrul portii, aflat singur in careul mediesean ('32), iar gazdele intra la pauza cu un avantaj minim, de un gol. Repriza secunda debuteaza cu o mare ocazie ratata de Silvasan ('49), acesta reluand dintr-o pozitie buna mult pe langa poarta. Sabau suna retragerea in defensiva, iar Mediasul nu mai beneficiaza de nicio ocazie pana in finalul reprizei. Nervii escaladeaza aproape de fluierul final, iar Parvulescu este eliminat dupa ce l-a lovit pe Vasilache. Mediasul se arunca in atac, iar gazdele forteaza pe contraatac, Plesca blocandu-l in ultimul moment pe Didy, scapat singur spre poarta medieseana. Scor final 1-0 pentru FCM Targu Mures, iar elevii lui Sabau urca pe locul 13 in Liga I (7p), in timp ce mediesenii inregistreaza cea de-a doua infrangere, ramanand pe locul 6 (11p).

FCM Targu Mures:
Şteţca - L. Munteanu, Popete, Bălău, D. Matei - Onicaş, Fl. Dan ('72 Vasilache), Biţiş ('66 D.Roman), Fl. Stîngă - Didy, C. Vancea ('78 Stere).
Rezerve: Botoser, Topici, Astafei.
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Gaz Metan Medias: Pleşca - Z. Markovici, Akaki ('75 Litu), Fl. Lazăr, Trtovac - Pîrvulescu, Hoban, Eric ('90+1 Bozesan), Todea, A. Muntean ('61 R.Miclea) - Silvăşan.
Rezerve: Vatca, Buzean, Kubala, Dudita.
Antrenor:
Cristian Pustai.

CE JUCATOR TE-A DEZAMAGIT ?

9 comentarii:

 1. Cristi Silvasan : Slab de tot , nu a facut nimic , si tot pe jos e ca o femeie

  Alex Munteanu : Ce cauta asta titular ? pierde orice minge

  Mai bine tac

  RăspundețiȘtergere
 2. am avut la dispozitie 75 de minute sa egalam!Eric 5-6 lovituri libere si vreo 3-4 cornere toate batute aiurea! Silivasan 2-3 ocazii de care si-o batut joc!Hoban cei cu el ca nu-l mai recunoastem!Domn' profesor frumos loc ia-ti gasit la Markovic si Tirtovac fundasi de banda asteptati cumva urcari in atac finalizate cu centrari,de la ei?Am ajuns sa ne bata si descultii astia, sa nu ne spuneti cumva despre ghinion si alte baliverne!Am avut cu rapidul 30 de min in superioritate numerica si 75 cu cu PDL-ul sa egalam si nu am putut!Un joc ceva de pase,posesie, un-doiuri,pase dintr-o bucata,verticalizari perpendicular pe poarta in loc de pase lungi aruncate pe virf si un joc bazat pe ciupeala se poate?Daca nu schimbam ceva ne va fii greu si cu clujul, putem spera cel mult la un egal in conditiile astea!

  RăspundețiȘtergere
 3. Li s-au urcat vedetismele la cap la astia plonjoane prin careu,la mila arbitrilor.Bai Pustai noi facem schimbare in min 90 cind alergam dupa egalare?

  RăspundețiȘtergere
 4. Raul del Campo e de 10 ori mai bun ca Silvasan

  RăspundețiȘtergere
 5. Silvasan slab de tot !!!!
  Unde-i Kubala???
  Unde-i Raul????
  Plesca bravoooo !!!!
  Eric bravooooo!!!
  hai gazuuuuuuuuuuu!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu cred ca Kubala va mai prinde vreun loc in teren , dupa hentul de la meciu cu Rapid , desi sezonu trecut Kubala era printre cei mai buni

  RăspundețiȘtergere
 7. ce tot comentati atat ma ? galerie de 2 lei....nici pana la mures nu sunteti capabili sa mergeti...

  RăspundețiȘtergere
 8. @pt cel care zice de galerie ca e de 2 lei, aici iti dau dreptate

  (si eu fac parte)

  RăspundețiȘtergere
 9. Crezi ca toti oamenii care sciu aici pe blog , sunt din galerie ? te inseli

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.