Akaky, convocat la Nationala Georgiei

Fundasul echipei GAZ METAN , Akaki Khubutia  in varsta de 24 de ani , a fost convocat in premiera la Nationala de fotbal a Georgiei pentru meciul de verificare de la jumătatea săptămânii viitoare, cu Slovenia, în deplasare , datorita evolutiilor sale din acest sezon din Liga 1 . Astfel dupa meciul de duminica din Ghencea , Akaki , se v-a alatura lotului georgian .

5 comentarii:

 1. felicitarii Akaki ...meritzi aceasta convocare;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari Akaki!Ai muncit multa pentru asta.Bravo

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo Akaki...Cel mai bun fundas din liga 1 !

  RăspundețiȘtergere
 4. Este o performanta, dar totusi este convocat la lotul GEORGIEI, si atat, ori ca el au mai fost. Cat despre faptul ca este cel mai bun fundas,.......este de discutat. Sa nu ne imbatam cu apa rece. Baiat bun dar foarte instabil in interventii, chiar nesigur, dar asta este o alta poveste. Poate ca "cineva" il tot inpinge la inaintare dar tot nu v-a face mai mult decat poate; si nu prea poate, asta-i adevarul. Oricum, felicitari pentru golul marcat, si multa bafta cu Steaua, fiindca v-a avea nevoie!
  P.S.1 Antrenorul Georgiei trebuia sa mai astepte cu convocarea pana dupa meciul cu Steaua, si dupa aceea sa se pronunte, nu dealta , dar sa nu cumva sa fie dezamagit........
  P.S.2 Stau sa cred ca primele 3"interventii" au fost scrise, probabil, chiar de cel in discutie(il tradeaza gramatica); daca gresesc, MEA CULPA!

  RăspundețiȘtergere
 5. Tu chiar crezi ca akaki nu are altceva de facut decat sa se auto-felicite pe bloguri ? Mie imi place foarte mult cum joaca si este un om foarte de treaba...

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.