Alex Munteanu dorit de Timisoara

Acum doi ani Munteanu juca fotbal în sală de plăcere şi nu visa să devină jucător profesionist. Pustai l-a titularizat însă în Liga I, iar acum mijlocaşul e primul pe lista de achiziţii a lui Poli.

Eric nu este singurul jucător de la Mediaş căruia "granzii" îi dau târcoale. Alex Munteanu este fotbalistul echipei de pe locul 5 care l-a impresionat pe Marian Iancu. Singurul jucator pe care i-l propun lui Uhrin este Alex Munteanu, dar să vedem dacă cei de la Mediaş vor accepta oferta noastră" , a spus finanţatorul lui Poli. Mijlocaşul de 23 de ani spune că se aştepta să apară ofertele, dar nu e convins că oficialii Gazului o să-i dea drumul. "Am văzut şi eu prin presă că Marian Iancu a vorbit despre mine. Dacă va fi o ofertă favorabilă pentru club şi pentru mine, cred că aş putea pleca. E normal să avem oferte pentru că echipa merge bine" , crede Munteanu.

Costă jumătate de milion de euro

Mijlocaşul dreapta recunoaşte că toate i se întâmplă foarte repede, după ce în urmă cu doi ani era încă jucător amator, iar Pustai l-a descoperit jucând fotbal în sală. "Îmi trăiesc visul", spune râzând Munteanu, pentru care un transfer la Timişoara ar fi împlinirea unui nou vis. "Visez şi să ajung la o echipă mare ca Poli. N-ar fi rău deloc să ajung acolo", spune Munteanu. Gazul nu renunţă însă uşor la mijlocaş. Ardelenii vor 500.000 de euro în schimbul jucătorului care a marcat două goluri în acest sezon.

16 meciuri din 18 a evoluat Munteanu ca titular, în acest sezon

3 comentarii:

 1. acum ar fi culmea sa`l dea si pe asta daca l-a dat pe eric... ca o sa ne batem iar la retrogradare daca il mai da si pe alex munteanu, pentru ce o mai investit in infrastructura, vand tot ce e bun si ce rezolva... isi iau banii...si echipa va merge iar in jos... mi se pare ca e un management foarte prost....

  RăspundețiȘtergere
 2. Asa,,granzilor",luati-ne tot;Curtean,Bud,Eric,Muntean.
  Portarul nu va place?Parvulescu?
  Luati-ne tot, Romgaz-ul e impotent financiar,are mai multi bani decat o institutie a statului roman un cetatean din Giulesti(sau poate Rahova-Ferentari),Iancu,propasit in Banat,un fost importator de piese auto(,,sageata" lui Soros)Paszkany,si un fost oier,bisnitar de terenuri,Becali.
  S-a deschis sezonul la jumulit ,,piticii" campionatului,e timpul vostru,,granzilor".
  Echipa frumoasa ce parea sa devina Gaz Metan Medias,risca sa devina,,visul unei nopti de vara".
  Unde o sa ajungem daca nu ne pretuim valorile?Unde o sa ajungem daca ne vindem valorile?
  Inapoi la lupta pentru evitarea retrogradarii?
  O sa ajungem iari la 600 de spectatori pe meci?De ce s-a facut atunci o noua tribuna?Poate sa mai inteleaga cineva,ceva din toata aceasta ,,dandana"?

  Un gazist ,,mandru"

  RăspundețiȘtergere
 3. stati oameni buni linistiti ca astea sint doar speculati de presa,trebuie si astia sa isi vinda ziarele cumva!De la echipa va pleca in aceasta iarna cel mult eric si asta daca cineva plateste un pret convenabil.Conducerea noastra nu-i asa proasta,tine de pretul lui eric iar in cazul in care nu va pleca acum mai aducem 2 atacanti si fortam El de unde ne scoatem banii pe eric chiar daca el pleaca gratis la vara.Despre alte transferuri sa poate discuta la vara cind politica clubului se poate schimba odata cu plecarea lui pustai daca nu cumva el va ramane tot la noi.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.