BOMBA - Eric a semnat cu echipa ucraineană, Karpaty Lvov.

Eric de Oliveira a semnat cu echipa ucraineana, Karpaty Lvov.Insă Ioan Horboba spune că maia re contract cu Gaz Metan Mediaș.

Chiar dacă "granzii" i-au dat târcoale în ultimele luni, iar CFR Cluj a încercat să-l atragă chiar cu un contract de 12.000 de euro pe lună, Eric de Oliveira a ales să plece din campionatul unde a jucat în ultimii 3 ani şi jumătate. Brazilianul a semnat un contract pe 4 ani cu Karpaty Lvov, echipă clasată pe locul 5 în campionatul din Ucraina.

Vestea că cel mai important fotbalist al lor a semnat cu Karpaty, fără să-i anunţe nu le-a picat bine oficialilor medieşeni. Ioan Horoba a susţinut mereu că jucătorul mai are 4 ani şi jumătate contract cu Gaz Metan şi nu poate pleca fără acceptul clubului ardelean. Impresarul jucătorului are însă acte care susţin că Eric poate pleca la orice club care plăteşte clauza de reziliere de 350.000 de euro, fără ca Gaz Metan să se poată opune şi în acest context a fost realizat şi transferul la Karpaty.

"Am demarat acţiunea disciplinară contra lui Eric. I-am trimis înştinţare acasă în Brazilia şi la Mediaş că trebuie să vină la antrenamente. Riscă o amendă de 25% din valoarea contractului. Unii spun că a semnat cu un alt club, dar nu are cum să facă acest lucru deoarece mai are contract patru ani şi jumătate cu noi. Dacă nu se va întoarce rapid aici, va plăti", a declarat, Ioan Horoba.

2 comentarii:

  1. ati luat plasa fraierilor din conducere de la gazu asa va trebe ati crezut ca il tineti la gazu cu 1000e pe luna ati primit rasplata daca ati fost teparii cu eric

    RăspundețiȘtergere
  2. Horoba pai ce faci mai u nu sti ce contract are Eric pleaca ala cind vrea pai atit nu sti ca omul poate pleca cind vrea el esti un fraiericiii daca e adevarata stirea.Ati crezut ca sta ala la gazu pe 1 leu pe luna in loc sa ai mariti contractul voi il pierdeti...... asa se intimpla cu spagari de la gazu care se gindesc numai la bani.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.