Arno Michels : ''Ne temem de Eric''

Antrenorul secund al FSV Mainz, Arno Michels, a declarat că Gaz Metan Mediaş, pe care echipa sa o va întâlni joi, în prima manşă a turului 3 preliminar din Liga Europa, este o formaţie redutabilă, iar Eric de Oliveira este cel mai periculos adversar, informează Allgemeine Zeitung.

"Am asistat la meciul lui Gaz Metan cu Kuopio şi am observat o victorie meritată. Mediaş are jucători ofensivi de calitate, care încearcă să ajungă rapid la poartă. Eric este un număr 10 veritabil, poate decide un meci de unul singur. Îşi aduce coechipierii în situaţii bune, dar şi el poate ajunge cu lejeritate în faţa porţii. Este cel mai valoros jucător de la Mediaş. Defensiva lor e robustă. Cu Kuopio au jucat variabil, au avut posesia, dar mă aştept ca la Mainz să se bazeze pe apărare. Trebuie să jucăm foarte bine pentru a-i învinge", a spus Michels.


4 comentarii:

 1. merge galerie la mainz?

  RăspundețiȘtergere
 2. sa-mi bagp... in eric de figurant ca nu merge sa joace

  RăspundețiȘtergere
 3. BAga-ti tie in gura ,cat vrei gaina proasta

  RăspundețiȘtergere
 4. Oameni buni,lui Eric ia expirat imprumutul,deci acum se negociaza o achizitie,partea proasta e ca trebuia clarificata pana acum,deci managementul este fff slab,Eric VREA SA JOACE LA MEDIAS,dar trb clarificata situatia contractuala,asa ca documentati-va inainte sa spuneti,scrieti ceva.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.