Ioan Horoba:''Cineva îi baga in cap tot felul de ideei''

Nu stiu ce samsari din Brazilia îi baga în cap tot felul de idei lui Eric. Poate îi ameninta familia, nu stiu ce sa mai cred. Nu îi dau pace, el mi-a spus ca are probleme cu acei oameni.

Concret nu mi-a spus ce i se întîmpla. Nu degeaba a plîns dupa meciul cu cei de la KuPS. El nu vrea sa paraseasca Mediasul! Singurul om care pierde din aceasta afacere e Eric. S-ar putea sa mergem la FIFA, pentru ca el are patru ani de contract.

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

Acei brazilieni mai vor niste bani de la noi, dar n-au cum sa faca acest lucru. Acum am fi avut cea mai mare nevoie de el si el de noi”, a spus Ioan Horoba la Radio GSP.

4 comentarii:

 1. FACETI-I UN NOU CONTRACT PE CEI PATRU ANI RAMASI,si mai ales cu un SALARIU MAI BUN!
  Gaz Metan Medias fara Eric este o echipa de mijlocul clasamentului.
  E intre primii 10 fotbalisti ai Romaniei ca valoare dar sunt cel putin 30-40 de fotbalisti mai bine platiti decat el.
  AVEM O VALOARE SI NU STIM S-O PRETUIM!

  RăspundețiȘtergere
 2. Admine vad ca degeaba te-ai mutat pe site-ul asta ca nimeni nu iti cumpara spatiul publicitar

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa sti ca nu m-am mutat pe acest site , neaparat sa vand spatiul publicitar.

  RăspundețiȘtergere
 4. Banuiala mea este ca CEI DIN CONDUCEREA GAZ METAN MEDIAS(CINDREA in special)CONSIDERA CA UN FOTBALIST NU MERITA SA CASTIGE MAI MULT DECAT UN DIRECTOR IN GAZ METAN.Ei nu se gandesc ca VIATA PROFESIONISTA(platita)E SCURTA,pe cand EI MUNCESC IN ROMGAZ O VIATA,CU SALARII MARI,nu 15 ani,cat dureaza cariera profesionista a unui fotbalist.
  DOMNILOR DIN GAZ METAN!NE-ATI DAT SPERANTE MARI,DAR LUCRATI CU JUMATATI DE MASURA.Vreti sa mentineti echipa in ape caldute,nici calde,nici reci,intr-un anonimat de mijlocul clasamentului?
  F.C.GAZ METAN MEDIAS,FARA ERIC,ESTE ECHIPA DE MIJLOCUL CLASAMENTULUI.Asta doriti?
  Contractul lui Eric e clar,cei de la Metropolitano doreau 35% dintr-o viitoare vanzare pe 350.000 de euro.DOMNILOR,VANZAREA NU S-A FACUT(desi le-ati dat cei 35%,adica 118.000 de euro),DECI ERIC NU A FOST CUMPARAT!CONTRACTUL DE IMPRUMUT E EXPIRAT,asa CA IL PIERDEM IN MOD OFICIAL!Ne zgarcim la tarate!
  VRETI SA IL VANDA CEI DE LA METROPLOLITANO PE CEL PUTIN DOUA MILIOANE?NU MAI UMBLATI CU GAINARII,DATI-LE BANII,MEDIASUL MERITA ASA CEVA!
  Baiatul e supertalentat,are o familie aici,iubeste Mediasul,Ardealul,Romania!ERIC SI-A FACUT PE DEPLIN DATORIA,prin suflet si mai ales PRIN PERFORMANTA!
  Dati ceva si voi Mediasului si mai ales DATI CEVA INAPOI LUI ERIC,CARE A FACUT MAI MULT PENTRU MEDIAS(si F.C.Gaz Metan) DECAT A FACUT MEDIASUL SI CLUBUL PENTRU EL!
  Administratia altor cluburi cu management privat,MULT MAI SARACE DECAT ROMGAZ-TRANSGAZ au investit mult mai mult in fotbal,bani privati,voi,reprezentantii unei companii potente finaciar de ce nu puteti mai mult?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.