Pregatiri pentru meciul de Joi !

Toti suporterii echipei GAZ METAN MEDIAS , impreuna cu galeria Lupii Negri , sunt asteptati Miercuri , ora 18:30 , la localul Lupii Negri din incinta Salii Sporturilor(Vitrometan) , pentru a pregatii ceva cu totul special pentru meciul de Joi , impotriva echipei KUPS KUOPIO.VA ASTEPTAM IN NUMAR CAT MAI MARE , PENTRU A PUNE LA PUNCT ULTIMELE DETALII PENTRU MECIUL CU KUPS KUOPIO . Pentru mai multe detalii , ne puteti gasii la adresa de email : PlaiasPaul@yahoo.com

11 comentarii:

 1. pai o coregrafie ar fi frumos...ca nu a fost niciodata...

  RăspundețiȘtergere
 2. APARARE DE KKO, ASTA AVEM! SPERIATUL ALA DE K.AKAKI CARE JOACA"PRIMITIV" SI FARA VIZIUNE, ESTE NUMAI UMPLUTURA LA NOI; CA SI Z.MARKOVICI DEALTFEL.

  RăspundețiȘtergere
 3. puteti face o coregrafie la noua tribuna! un "Europa venim...Forza Gazu'" sau "Medias, oras european"....se va vedea super la tv!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Meciul e la ora 18...Acum cateva zile , se vorbea ca meciul e la ora 20:30 , acum e la ora 18:|

  RăspundețiȘtergere
 5. Da frate,zici bine.Dar de unde bani ? Orice suporter care se crede suporter adevarat al echipei , poate dona lunar galeriei 10-15 , si asa putem face coregrafii.

  RăspundețiȘtergere
 6. este foarte bine ca se vrea o coregrafie si ca vor veni(sper yo)multi suporteri dar yo cred ca ar trebuii sa stam la peluza cum fac adevaratii ultrasi nu la tribuna...ca nu cred ca vom fi mai multi decat incap in peluza din dreapta(desi mi-as dorii)....sau daca cei de la KuPS nu fac deplasarea sa ocupam noi toata peluza ca asa sigur o sa iasa super coregrafie!!Hai Gazu!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Din pacate nu putem sta la peluza.Noi vrem,,,dar o sa vina meci de meci o galerie oaspete,,,ce facem? aruncam in stangfa si dreapta cu ce apucam ? cu siguranta garda nu o sa vrea....e prea riscant..k doua galerie adverse sa fie despartide de un gard,si in plus,,e mic peluza..nu se poate

  RăspundețiȘtergere
 8. Mainz - Borussia Dortmund 0-1

  RăspundețiȘtergere
 9. pai ar trebuii sa se mai construiasca o peluza la fel de mare ca tribuna noua...si sa vezi atunci galerie...

  RăspundețiȘtergere
 10. vom trece oare de finlandezi ?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.