Probleme de lot inaintea meciului cu CFR

La conferința de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj, Cristi Pustai a catalogat întâlnirea ca fiind una dificilă.

Echipa din Mediaș se confruntă și cu probleme de efectiv iar Pustai are parte de „multe bătăi de cap” în alcătuirea unui lot de 18 jucători cu care să abordeze partida de la Cluj. „ Ne așteaptă un joc foarte greu la o echipă care în acest an se anunță ca o pretendentă la câștigarea titlului, la o echipă care în primele două etape a obținut maximum de puncte. Ca și în celelalte meciuri ne confruntăm și pentru acest meci cu destule probleme de efectiv. Pe lângă cei trei jucători care sunt operați și care probabil vor lipsi tot acest tur, mă refer aici la Dudiță, Munteanu și la Del Campo, mai vechea accidentare a lui Vukadinovic și Pârvulescu, plus suspendarea lui Zaharia, ne dau bătăi de cap pentru alcătuirea unui lot de 18 jucători. Asta nu înseamnă că vom face doar figurație în Gruia și sper ca la acest joc să obținem maximum posibil și să reușim și noi să acumulăm punct sau puncte”, a declarat Cristi Pustai. Referitor la remontarea jucătorilor în vederea meciului cu CFR, tehnicianul Gazului consideră că locul ocupat de echipă în clasamentul Ligii I ar trebuie să fie o motivație destul de bună. „Ne motivează locul pe care suntem, adică trebuie să existe o automotivare, pentru că suntem pe ultimul loc, pentru că până la urmă participarea în Europa ți-o dă poziționarea în clasament, în campionatul intern. Asta-i programarea, jucăm iarși cu o echipă foarte bună. Ne vom obișnui și cu acest ritm, că nu avem ce face”, a spus Cristi Pustai. În ultima parte a conferinței de presă, Pustai s-a adresat fanilor, cărora le cerea îngăduință pentru prestațiile echipei, cerându-le sprijin moral. „Cerem îngăduință și suporterilor, ei trebuie să înțeleagă că lupta pe aceste două fronturi este foarte grea, foarte dură, și o să mai apară și sincope și jocuri mai slabe, însă noi încercăm să facem tot posibilul, și ne-am dori să fim și sprijiniți”, a declarat Cristi Pustai. Prezent la conferința de presă, Ovidiu Hoban a rămas în liniile trasate de antrenorul său, apreciind că meciul de la Cluj este unul foarte dificil. „Ne așteaptă un meci foarte greu, suntem conștienți de lucrul acesta, sperăm să facem un joc bun acolo, chiar dacă în campionat am avut un meci mai nereușit. Trebuie să fim mult mai concentrați în toate meciurile, pe toată durata partidei, ca să nu mai pățim ca și la Târgu Mureș, cu Brașovul, și, dacă se poate, să câștigăm noi pe ultimele secunde”, a spus Ovidiu Hoban.

6 comentarii:

 1. cu toate ca avem probleme de lot gunoiul de horoba nu face tot posibilul ca eric sa revina la echipa ..pt. cateva mii de euro ..il vom pierde :((.

  RăspundețiȘtergere
 2. un fost membru din galerie12 august 2011, 07:34

  Propun ca la viitorul meci acasa,meciul cu Vointa,sa formam noi o galerie,sa ne adunam in mijlocul tribunei noi,ca cei de la U,sa ne platim fiecare biletul. Daca ne vom aduna suficienti ne vom constitui si intro asociatie,ne vom alege un nume si un lider. Asteptam persoane de ori ce varsta,sex,religie,natie,culoare,,orientare politica,etc. Singura conditie e sa cante si sa fie alaturi de Gazu si la bine si la rau !. Astept si alte idei si propuneri.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa stie toata lumea care e treaba cu aceasta asa zisa galerie,ei sau infiintat doar pentru a face reclama unui club de jocuri de noroc. Aceasta galerie face de rusine un oras intreg si o echipa de fotbal cu traditie. Sa ne lase in pace si sa faca reclame in alta parte,de exemplu la turneul de minifotbal amator

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru : un fost membru de galerie , zici bine , ia id meu : forza_gaz_metan !

  RăspundețiȘtergere
 5. Si cine nu va lasa sa va constituiti intro asociatie?Sa va faceti o alta galerie?Sa va cautati alti sponsori(poate faceti reclama la pasta de dinti)daca nu va convine cu jocuri.Lasati comentariile si apucativa de lucru.

  RăspundețiȘtergere
 6. sa revina Rude Boys !!!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.