1 Ron e biletul la Romania - Letonia

Federalii fac tot posibilul ca naţionala mică să aibă parte de un public numeros la meciul de marţi, 6 septembrie, cînd România Under 21 întîlneşte Letonia la Mediaş. Un bilet în orice tribună a stadionului nu costă decît un leu! România-Letonia se joacă pe 6 septembrie, de la ora 19:00 şi va fi comentat la Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.ro.

Tricolorii antrenaţi de Emil Săndoi dispută în aceeaşi zi cu România-Franţa al treilea meci din preliminariile CE, ediţia 2011-2013, pentru selecţionate Under 21. În primul joc, cu Kazahstan, a fost 0-0 la Tîrgu Mureş şi 1-1 în meciul din această seară, din Kazahstan.

Tichetele se vor vinde luni şi marţi, între orele 13:00-18:00. De asemenea, posesorii de abonamente pentru jocurile formaţiei Gaz Metan, în jur de 2.000, au acces la meci fără să plătească vreun ban.

Clasamentul grupei
1. Slovacia 3p
2. Kazakhstan 2p
3. România 2p
4. Franţa 0p
5. Letonia 0p

vineri, 2 septembrie
Kazakhstan - România 1-1
Letonia - Franţa
marţi, 6 septembrie
Kazakhstan - Slovacia
România - Letonia

4 comentarii:

 1. Sper sa fim multi in tribun sa nu ne facem de ras la tv

  RăspundețiȘtergere
 2. Doar 1 leu, sau nu citesc eu bine?

  RăspundețiȘtergere
 3. Da.1 leu e biletul.Si Sper sa ne adunam cati mai multi sa incurajam echipa Nationala de Tineret.Si pe viitor se vor mai juca Meciuri Internationale la Medias.VA ASTEPTAM MARTI LA ORA 16.30 IN FATA PRIMARIEI .

  RăspundețiȘtergere
 4. deci daca am abonamen am loku asigurat hehehe

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.