Cosmin Frăsinescu a semnat cu Gaz Metan

Cosmin Frăsinescu (26 ani) este ultima achiziţie a celor de la Gaz Metan Mediaş. Frăsinescu a fost împrumutat la Khazar Lankaran de Gloria Bistriţa, dar jucătorul a revenit în ţară după scandalul în care au fost implicaţi jucătorii români alături de Mircea Rednic.

Fundaşul central născut la Bacău a semnat un contract valabil pentru următorii trei ani cu formaţia medieşeană. Cristi Pustai încearcă pe ultima sută de metri să întărească compartimentul defensiv după ce în primele cinci etape echipa sa a încasat 11 goluri.

"Am o motivaţie în plus pentru că Mediaşul este o echipă care a jucat în Europa League şi au ratat pe final calificarea în grupele Europa League. Gaz Metan este o echipă bună, care anul acesta îşi propune să aibă cel puţin aceleaşi rezultate ca sezonul precedent",a afirmat Frăsinescu.

În direct la Radio GSP, preşedintele medieşenilor, Ioan Horoba, a confirmat mutarea fundaşului la echipa antrenată de Cristi Pustai.

10 comentarii:

 1. In loc sa jucam cu muth.. Jucator de natinala noi aducem loseri din azerbadjan .. Kazakstan ... Etc

  RăspundețiȘtergere
 2. haideti s facem fc horoba ca vad ca de la fiu isi aduce toate neamurile azi maine si bmt va trebui sa treaca prin firma lui altfel ramanem fara mijloace de transport in comun in oras

  RăspundețiȘtergere
 3. da chiar nu observa nimeni ca nesimtitul asta isi bate joc de toti si isi aloca merite l ca re el nu are nici o treaba

  RăspundețiȘtergere
 4. ar fi perfect daca s-ar ridica la nivelul lui C.Petre... ramane de vazut... FORZZA GAZ METAN !

  RăspundețiȘtergere
 5. e bun frasinescu cu 99 de clase peste muth!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. fundasi centrali avem asa:

  1. markovic
  2. lazar
  3. akaki
  4. ciuca
  5. muth (gazu II)
  si acum 6. pe frasinescu

  unde sa mai joci cu atatia cand pustai joaca aceeasi garnitura de 4 ani, daca a scjimbat un atacant ca mijlocul si apararea e de 4 ani tot aia.
  acum ramane de vazut, LA BISTRITA A FOST TITULAR, LA MEDIAS RAMANE DE VAZUT, dacal scopate pe akaki, lazar sau markovic...

  RăspundețiȘtergere
 7. Lasa ca e bun sa nu mai patim ca la Mioveni sa jucam cu Buzean fundas central.

  RăspundețiȘtergere
 8. Frasinescu nu este fundas central e fundas de benzi, parti pe care suntem descoperiti. E cu mult peste Tratovac, Buzean, Zaharia sau Vukadinovici. Dupa parerea mea este exact ce ne trebuia.

  RăspundețiȘtergere
 9. Frasinescu este fundas/mijlocas dreapta. Exact de ce avem nevoie. Inaite sa va dati cu parerea mai documentati-va. E racheta pe langa Zaharia si Trtovac!

  RăspundețiȘtergere
 10. adevarul ca zaharia este 0...dar si muth merita o sansa deoarece este jukator de nationala.....

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.