Gaz Metan Mediaș e pe locul 185, în ierarhia IFFHS

Gruparea de pe Târnava Mare a urcat șapte poziții și ocupă locul 185, cu 93 de puncte, în clasamentul pe luna septembrie realizat de International Federation of Football History&Statistics.

În clasamentul IFFHS, Gaz Metan devansează două foste campioane ale României, CFR Cluj, ocupanta locului 250, și Oțelul Galați, poziționată pe locul 342, cât și pe gruparea FC Brașov, situată pe locul 385. Gaziștii sunt egalii echipelor Sheriff Tiraspol și Mazembe Lubumashi. Austria Viena, echipa care a scos Gazul din Europa League se situează pe locul 109, cu 116 puncte, iar FSV Mainz 05, formația eliminată cu aportul „îngerului păzitor” Pleșca, ocupă poziția 258.

Dintre echipele românești, în fața medieșenilor se află Steaua București, cea mai bine clasată echipă din România, care ocupă locul 74, după care urmează Dinamo București, pe locul 145, FC Vaslui, pe locul 162, și Rapid București, care ocupă locul 166.

6 comentarii:

 1. trebuie sa fim mandrii, pentru ca avem cu ce, Mediasul e mare in romania si la fotbal si la baschet. Hai GAZU, Hai BAIETII!

  RăspundețiȘtergere
 2. Hai Gazuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!1

  RăspundețiȘtergere
 3. daca acum gazul juka in grupele EL sigur mai urca cateva locuri

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca am fi batut pe Kups la ei acasa....si am fi trecut de Austria...acum eram in primele 100

  RăspundețiȘtergere
 5. :)) eram in priemele 100 ? :))))) , asta-i buna , frate tu nu sti cum merge situatia cu locurile astea :) , daca eram in primele 150 era ok , dupa cum zici tu daca..daca bateam la Kups acasa si cu Austria Wien !!!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.