Bilete pentru meciul de luni cu Vaslui

Bilete pentru partida de luni seara , ora 20:45, din cadrul etapei a-XIII-a a Ligii 1 , Gaz Metan - FC Vaslui , se vor pune in vanzare duminica incepand cu ora 11:00 .

Iata programul de vanzare a biletelor :
Duminica : 11:00 - 14:00
Luni : 14:00 - 20:00

Pretul unui bilet pe stadion e de 10 lei , in toate sectoarele !


Cei care doresc sa faca parte din acel grup de baieti care in ultimele meciuri au tot incercat sa sustina echipa , sunt rugati sa ne contacteze la adresa de email : forza_gaz_metan@yahoo.com !

JUCATORII AU NEVOIE DE SUSTINERE !!

8 comentarii:

 1. am dreptul sa`mi spun parerea, cu ce echipa tin. asa k te rog frumos sa te potolesti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt sibiana dar echipa mea preferata este FC Vaslui! Asa ca voi veni la meci sa imi sustin echipa si sper sa nu ma injurati acum ca pe cel care a postat mai sus mesajul, ca suntem liberi sa avem pareri si preferinte atata timp cat nu jignim pe nimeni si ni le exprimam intr-un mod civilizat! Multumesc pentru intelegere!

  RăspundețiȘtergere
 3. daca esti sibiana atunci dute si sustine vasluiul cand joaca cu vointa voastra la sibiu, nu veni tu la medias si tine cu vasluiul.

  RăspundețiȘtergere
 4. calmati-va fiecare tine cu cine vrea, are dreptate fata, daca vrea sa vina sa sustina echipa fc vaslui are tot dreptul, suntem o tara democratica, nu traim in comunism, sau cel putin asa cred.:P

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu o sa te injure nimeni fato,pentru ca suporterul mediesean e mai mult preocupat de samanta,sparge la ea pana face rana pe limba !

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.