Alin Litu a fost operat cu succes

Vârful de atac Alin Liţu a suferit, la mijlocul săptămânii precedente, o intervenţie chirurgicală la ligamentele încrucişate ale genunchiului stâng, iar joi seara a fost externat. ”Operaţia a fost una reuşită, totul a decurs bine, fără niciun fel de probleme. Pentru mine a fost un an urât, pentru că nu am jucat prea mult, iar acum a venit această accidentare. Însă, de-abia aştept să treacă perioada de recuperare, pentru că îmi doresc să revin şi mai puternic anul viitor”, a afirmat Liţu.

7 comentarii:

 1. oo saracu :(. acum imi pare rau ca l-am luat la misto in discutiile cu alte persoane ..ca nu e nici macar rezerva. fa-te bine alineee :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Insfarsit se scrie ceva despre el , personal m-am saturat de cat rau se vorbeste despre acest baiat .. Aline hai cat mai rpd cu recuperarea .. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. anul viitor adica februarie .. sper ca nu sta si el la recuperare 6 luni :|

  RăspundețiȘtergere
 4. Toti oameni spun despre alin ca este un jucator ff slab.....atunci dece l-au mai cumparat .....eu cred in acest jucator ....un jucator se formeaza jucand fotbal nu sa stea rezerva...de vina este si pustai ptr ca nul baga sa joake...este mai bun ca roman si ca altiii....bafta aline si dupa aceasta recupare fai pe cei care cu te au la suflet sa fie uimitit de tine..........hai cu toti sal incurajam pe lituuuuu hai lituuuuuuuu........

  RăspundețiȘtergere
 5. e lenes..si nepregatit..nu rezista o repriza...abia atinge mingea...

  RăspundețiȘtergere
 6. Mai baieti ai doresc lui Litu sa se faca bine ca nu e bine sa doresti raul nimanui dar sa ne lase sa plece ca e umplutura omul nu are stofa sa cam dus pe pluta probabil acum citiva ani a fost ceva de el dar acum e zero ,steaua credeti ca la dat cu inprumutul de bun ce a fost ???

  RăspundețiȘtergere
 7. Cam asa e .. A trecut pe la multe echipe si pe nicaieri nu a facut mai nimic. probabil impresiile de mare fotbalist de jucator la steaua il trag inapoi.. avem atacanti tineri si buni la gazu 2 .. nu avem nevoie de torres de romania

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.