Cristi Bud are genunchiul rupt si sta 8 luni

Atacantul Mediaşului crede că atacul adversarului său, Scutaru , a fost intenţionat.
O noapte albă a petrecut Cristi Bud. Scena accidentării din "sfertul" de Cupă cu Timişoara i-a revenit în memorie cu frecvenţa unui film interminabil. "Cînd m-a accidentat, mi-am dat seama că este ceva foarte grav pentru că nu-mi mai simţeam piciorul şi am auzit o trosnitură foarte tare. Aveam o durere insuportabilă la orice mişcare, nu am închis un ochi toată noaptea", rememorează Bud, ajuns la Mediaş cu ajutorul soţiei, Mihaela.
Primul verdict medical pus la clinica doctorului Pătraşcu a sunat ca o sentinţă definitivă:ligament încrucişat anterior, posterior şi colateral intern rupte plus cartilagiu de la genunchi ciupit şi meniscul rupt. Perioada de absenţă? Minimum 10 luni în afara gazonului, plus o intervenţie chirurgicală dificilă!
"A intrat cu intenţie"
Bud nu-şi poate scoate din minte faza accidentării. "Scutaru a venit direct pe picior, a vrut să faulteze. Arbitrul nu a dat fault, a lăsat avantaj, iar apoi i-a dat «galben». Nu îl condamn, dar şi el îşi cîştigă pîinea din această meserie. M-a sunat după meci să-şi ceară scuze şi a avut tupeul să-mi spună că ne-am lovit pur şi simplu genunchi în genunchi. S-a văzut pe toate reluările ce intenţie a avut timişoreanul", l-a acuzat frontal atacantul lui Gaz Metan.
Pentru a fi sigur de diagnostic, Cristi va repeta astăzi RMN-ul la Cluj. "Vreau să fiu sigur de diagnostic pentru a şti ce e de făcut în continuare. Anul viitor, cînd o să revin, o să am 27 de ani şi nu am realizat încă nimic din fotbal... Nu am o casă şi nu am pus bani deoparte, pentru că pe unde am fost am avut contracte mici", sînt grijile lui Bud. Din pat, cu piciorul umflat, scrîşneşte din dinţi. Nu-şi poate ascunde grimasa de durere. E abia începutul unei lupte pentru revenire.

"Este păcat că a venit acest necaz pentru că abia am început să îmi revin la o formă bună. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor de lîngă mine sper să joc cît mai rapid fotbal. Nu doresc nimănui sa treacă prin ceea ce am trecut eu" (Cristi Bud, atacant Gaz Metan)
"Nu o să renunţ, o să lupt pentru revenirea mea cît mai rapidă. O să fiu mai puternic şi sper să fiu şi mai prolific decît pînă acum" (Cristi Bud, atacant Gaz Metan)

8 comentarii:

 1. Ciobanul de Scutaru ar trebui suspendat fmm

  RăspundețiȘtergere
 2. Cata nesimtire din partea lui Scutaru, el nu se gandeste ca toti fotbalistii isi castiga painea din fotbal? merita suspendatsi penalizat sa simta pe pielea lui intentia criminala pe care a facut-o intentionat. Rusine sa-i fie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa cum ulterior Gardos a fost suspendat,sa se ia masuri si impotriva lui scutaru,sa aiba timp sa mediteze la marea prostie pe care a facut-o intentionat.Scutaru si Timisoara sa se razbune pe teren nu in ruperi de picioare,acolo le este locul in liga II-a.

  RăspundețiȘtergere
 4. sa-l ajute Dumnezeu sa se refaca cat mai bine ..si sa mai poata juca fotbal cel putin la nivelul de dinainte de accidentare.
  ar trebui introdusa proba video la comisii iar cel care accidenteaza sa stea pe bara cat cel accidentat. nici nu conteaza ca a vrut sau n-a vrut ..fapta e consumata :(. a gresit trebuie sa plateasca.

  RăspundețiȘtergere
 5. a intrat cu intentie scutaru:(

  RăspundețiȘtergere
 6. polistii totii sant jalnici si ingamfati.scutaru?este un mare dobitoc ca a intrat asa cu nesimtire.ar trebui suspendat definitiv daca consecintele lui cristi bud sant dificile ptr cariera.clubul din medias nu are o persoana de caracter sa tipe la comisii.

  RăspundețiȘtergere
 7. pe noi si acasa ne faulteaza toti...ce va mai mira..cu ploiestiul toe caca a inventat penalti la ce a simulat coprita....lumea era uta in tribuna..inerta...cu asa suporteri.......o furi

  RăspundețiȘtergere
 8. Sanatate Cristi! Scutaru ar trebui sa stea pe banca cat timp esti tu accidentat. Nu-i corect ca el sa joace in timp ce tu nici nu joci si mai si suferi. Daca ar fi asa regula, n-ar mai intra asa dur cu intentie sa faulteze nimeni. Succes si santem alaturi de tine!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.