ERIC a fost suspendat 16 etape de catre LPF !

Pentru că a denunţat unilateral contractul cu Mediaşul, brazilianul nu are drept de joc un retur de campionat.

Necazurile se ţin scai de brazilianul Eric de Oliveira (26 de ani), declarat sezonul trecut cel mai bun străin din Liga 1 în Ancheta Gazetei. După ce a plecat la Karpatî Lvov în august şi nici măcar nu a fost plătit de formaţia ucraineană, Eric a primit şi o lovitură din partea forurilor interne. Ieri, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF a anunţat că l-a suspendat pe brazilian pentru 16 jocuri pentru că "a denunţat unilateral şi fără justă cauză convenţia civilă dintre părţi".

Eric are la dispoziţie 5 zile pentru a depune apel de la data comunicării hotărîrii motivate, altfel interdicţia va curge pentru toate competiţiile girate de FIFA!

"Sincer, am auzit şi eu de chestia asta, dar nu vreau să comentez nimic. Plec în Brazilia, nu mă interesează altceva, sînt liniştit şi vreau pace cu toată lumea. Pace la toţi!", a replicat Eric.

"Nu ne vom opri aici, după suspendare vor urma şi despăgubirile financiare pentru că ne vom adresa FIFA cu un memoriu" (Ioan Horoba, directorul general)

11 comentarii:

 1. din pacate pt. eric se pare ca a gresit :(. acum vor veni toti moralistii sa-l injure pe eric.probabil clubul prin suspendarea asta il forteaza pe eric sa semneze cu gazu pe un salar foarte mic. il vor pune sa aleaga intre un salar de mizerie la gazu ..sau suspendare :|.putea sa fie si eric mai atent ce semneaza ..mai ales dupa patzania din iarna trecuta

  RăspundețiȘtergere
 2. Eric poate scapa cu o suspendare mai mica , de cel putin 10 etape.Dar sa fie iertat , nu cred ca se mai poate.

  RăspundețiȘtergere
 3. Anonim spunea...
  Eric poate scapa cu o suspendare mai mica , de cel putin 10 etape.Dar sa fie iertat , nu cred ca se mai poate.

  la cate s-au vazut in fotbalul romanesc ..certuri la cutite ..si dupa cateva zile impacare ca la "iarta-ma" :)). pana pe 10 ..15 cand se reunesste lotul mai este mult.cea mai buna solutie ar fi revenirea lui la gazu ..toate partile ar avea de castigat si clubul si eric.

  RăspundețiȘtergere
 4. deci pina la urma ..nu horoba a mintit...nu mai ziceti nimik? ca il toti injurati pine acum ca el e de vina//

  RăspundețiȘtergere
 5. dar cine vrei sa fie de vina...eu???cine la prostit sa eric ca nu stie bine romaneste sa semneze un contract cu un salar mult ma mic decat lua el oficial? un gunoi ca horoba cine altu pacat de gazu ca are incredere intr-un jeg ca horoba sa i lase tot pe mana...pacat de el si de echipa iar pe horoba as vrea sa il vad stergand parbrize la coltu strazi si nu mi ar parea rau de el...

  RăspundețiȘtergere
 6. stai ma linistit ca eric are impresari care i-au citit contractul ..aia sunt de vina ..dar pe ei ii doare in pl de eric. acum sa-i multumeasca eric lu Sandro sau cum lo fii chemand pe impresaru lui ..ca ui ce bine a ajuns.pana astazi chiar credeam ca horoba "blufeaza" si ca nu are nici un act ..dar se pare ca ,clubul are toate actele in regula.singura sansa pt. eric e sa fie iertat de club si reprimit din ianuarie ..oricum dupa suspendarea de 16 etape ..eric tot jucatorul gazului va fii.. oricum sincer ..nasol moment pt. eric, chiar imi pare rau pt. el ca e baiat de treaba ..

  RăspundețiȘtergere
 7. Pleaca HOROBBAAA!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. chiar daca va fi reprimit la Gazu , suspendarea va ramane in vigoare deci va putea juca cel mai devreme in sezonul viitor.
  Cat despre cei care afirma ca Horoba la dus cu zaharelu la semnarea contractului... Eric trebuia sa-si angajeze un avocat sau macar unul din impresarii sai bengosi trebuia sa fie present la semnarea contractului. Dupa tot circul asta mi-am dat seama ca Eric este o persoana foarte credula si naiva. Imi pare rau ptr. el dar cea mai mare parte din vina este a lui. Trebuia sa-si schimbe firma de impresariat de mult timp.

  RăspundețiȘtergere
 9. Saracul e baiat bun dar ai lipseste maturitatea pune botul la toti prosti....meneger de ras are daca asa a ajuns...of of daca isi vedea omult de treaba la medias acum si gazul era mai sus si cu siguranta pleca la una din echipele de totp din ro.dar asa e vb. aia nemultumitului ai ia dumnezeu darul a fost placut de toata lumea la medias iubit etc dar nu ia ajuns a crezutca ajunge la barcelona asa e cind visezi cu achi deschisi :)

  RăspundețiȘtergere
 10. Deaia a si ajuns aici ca e prea bun la suflet si crede pe tosta lumea. Imi pare rau de el ca fost prostit de impresari.. dar nu il inteleg de ce a plecat in brazilia in loc sa stea la medias sa-si rezolve. Problemele.. sigur se mai poate repara din greseala .. o pedeapsa ma mica .. nu stiu .. orice.

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu mai tot o dati cu impresarii astia, ca numai ei sunt vinovati! Primul si pot spune singurul vinovat este doar ERIC!!! Adevarul ca i-a luat mintile sumele de bani care i-au fost promise; aaaa! ca ERIC nu si-a facut treaba bine in Ucraina,asta este altceva.Asta este un motiv pentru care nici nu a jucat, si nici nu a fost platit. "celebrul"ERIC , ar dori sa fie reprimit in echipa, antrenat dar si platit, chiar daca nu mai joaca tot returul(cel putin), si asta asa,pentru familia lui, ca' vezi Doamne, el este ERIC, si are voie sa faca ce doreste!!!
  Clubul Gaz Metan trebuie sa fie corect si ferm!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.