Pleaca si Bratu in aceasta iarna

Adus la Medias cu surle si trambite in vara, oficialii Gazului au crezut ca vor da lovitura in noul sezon de liga 1, mizand pe aportul ”Mitralierei” Florin Bratu.
In prima jumatate a campiontului Bratu nu prea a adunat multe minute pe teren ,fiind accidentat sau oupand un loc in tribune ori pe banca de rezerve.
În octombrie 2008, Bratu a suferit o accidentare gravă într-un meci al lui Dinamo la CFR Cluj, având nevoie de aproape un an pentru a-și reveni complet. A reluat pregătirile alături de Dinamo, dar a evoluat rar în trupa pregătită de Cornel Talnar. În aprilie 2010 a inițiat un puci al jucătorilor, părăsind cantonamentul echipei de la Cluj, alături de cinci coechipieri. A fost reprimit în cele din urmă la lot, evoluând până la finalul sezonului 2009-2010. În iunie 2010 a fost împrumutat la echipa bulgară Litex Loveci pentru jumătate de sezon. A revenit la Dinamo în decembrie 2010, dar după câteva zile și-a reziliat contractul cu bucureștenii dupa care semnase cu Gaz Metan.

Conducătorii vor să îi rezilieze acestuia înţelegerea în iarnă. Bratu mai are un an şi jumătate de contract cu Gaz Metan, de unde câştigă 7.000 de euro lunar. Atacantul a marcat doar un gol la Mediaş. 

6 comentarii:

 1. Insfarsit o veste buna.. de puturosi si figuranti nu avem chef la medias.. Daca simte ca nu mai poate .. din cauza accidentarii sa se lase .. nu sa faca figuratie la antrenamente si in meciuri..

  RăspundețiȘtergere
 2. Dute vere acolo unde se poate juca cu freza facuta ca la medias tot figuri ....noi avem nevoie de goluri nu de impresi pa ...

  RăspundețiȘtergere
 3. bratone e atacant de rasa, dar nu e de stilul lui gaz metan, gazu joaca cu 1 singur varf ajutat de 2 aripi si unu retras, in schimb bratone e de 4-4-2 clasic, unde el e atacantul de conytraATAC, MINGILE date peste aparare suntsi poate pune in valoare viteza. bratu e de contraatac, gazu e de atac pozitional.

  RăspundețiȘtergere
 4. orikim ere mai bun decat silvasan, litu, ,,,,

  RăspundețiȘtergere
 5. dati salariul lui Bratu lui Eric,adaugandu-l la cel pe care il are.Cred ca pentru 14.000 de euro Eric ar reveni cu inima la Gaz Metan Medias.
  Cuvantul de ordine la echipa ar trbui sa fie; ,,calitate nu cantitate"

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.