Cristi Bud poate reveni pe teren mai devreme

Cristi Bud a fost prezent ieri la primul antrenament al echipei Gaz Metan.Fara carje si fara ajutor , doar schiopatand , atacantul nostru si-a facut prezenta ieri la reunirea echipei.Cristi Bud a fost accidentat în urmă cu o lună de jucatorul Scutaru in meciul de cupa cu Timisoara, şi căruia mulţi nu-i acordau prea multe şanse de a mai juca fotbal , are sanse bune de a se vindeca mai repede , desi doctorul a declarat ca atacantul va sta departe de gazon aproximativ 8 luni.
Cristi Bud a declarat ieri ca spera sa revina pe teren in cel mult 4 luni.

5 comentarii:

 1. Si aici si in articolul despre baschet "revenii" cu 2 de i (!), gramatica ne omoara, am impresia ca ultimele articole sunt scrise de altcineva 9n-am mai zis nimi de cacofonia "ca Cristi")

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu sunt scrise de nimeni altcineva, sunt scrise de acelasi Paul Plaias. Puteti observa ca in toate articolele pe care le posteaza face greseli gramaticale majore.

  RăspundețiȘtergere
 3. si ce daca face maiii???va deranjeaza pe voi cu ceva???Scarbe de oameni ce suntei schimbati canalul, hai jeeeettt!

  RăspundețiȘtergere
 4. Doamne ajuta sa isi revina cat mai repede,avem nevoie de el.

  RăspundețiȘtergere
 5. asa Cristi. Fii bataios, ca pe teren si vei reusi. Gazul are nevoie de tine, cat mai repede. Dar sa n-o faci mai repede decat zice medicul, cat esti vindecat 100%, sa nu regenereze ca va fi mai grav.Santem alaturi de tine.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.