CS Gaz Metan - Poli Iasi


Astazi, 21 ianuarie, cu începere de la ora 18:00Gaz Metan se va confrunta pe propriul teren cu CS Politehnica Unirea Iaşi într-un meci al cărui rezultat urmează a conta pentru etapa cu numărul 17, a doua a returului Diviziei A.
Medieşenii răspund “prezent” la apel după ce în primul meci oficial din campionat în anul 2012 au reuşit o victorie la scorul de 79-85, în deplasare, pe terenul Energiei Rovinari. Actualmente elevii lui Ovidiu Teleabă se regăsesc pe locul al 5-lea al clasamentului cu un total de 25 de puncte în cont rezultate de pe urma a 11 victorii bifate şi a alte 4 înfrângeri. De asemenea, partida cu Politehnica Iaşi va reprezenta pentru Gaz Metan cel de-al patrulea meci oficial din noul an, medieşenii jucând la începutul anului şi dubla din cadrul sferturilor Cupei Românieiîmpotriva celor de la CSM Bucureşti, echipă ce a reuşit să se califice mai departe.
De partea cealaltă a baricadei, Politehnica Iaşi face deplasarea la Mediaş după ce în runda anterioară s-a împiedicat, tot în deplasare, de BC Mureş, “tigrii” impunându-se la scorul de 110-66. Momentan, trupa pregătită de Costel Moscalu este ocupanta celei de-a 17-a trepte a clasamentului Diviziei A, cu 15 puncte în dreptul numelui rezultate în urma a 15 eşecuri, formaţia moldoveană nereuşind încă să bifeze vreo victorie.
În partida tur dintre cele două adversare, disputată la IaşiGaz Metan s-a impus la scorul de 43-134, stabilind totodată şi recordul stagional de pucte marcate de o echipă într-un meci.
Desemnaţi pentru arbitrarea confruntării au fost Gabriel DimaDragoş Nicolae şi Gabriela Istvan, observator din partea FRB fiind delegat Bogdan Bădilă.
sursa:dabaschet.net

3 comentarii:

  1. Hmmmm ce meci....maine ar trebui ca jucatorii sa fie menajati pentru meciul urmator de la Mures si sa joace Lupii Negri , ca sigur i vor bate pe ieseni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Va fi o victorie! La puncte nu conteaza ca e Iasiul sau echipele dinaintea noastra! Hai baietii. Vom fi in sala.alaturi de voi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca nu putem bate echipele mari...macar pe astea mici sa le batem.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.