Miercurea Ciuc - Gaz Metan

Astazi de la ora 18:00, echipa antrenata de Ovidiu Teleaba va intalni in deplasare formatia de pe locul 14 ,  BC Perla Harghitei Miercurea Ciuc,meci contand pentru etapa a 19-a a diviziei A la baschet masculin.

7 comentarii:

 1. Daca am batut pe Mures credeti ca avem echipa ? Echipa aveam atunci cand om bate Clujul , Ploiesitul si Timisoara.Pana atunci suntem 0.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. la tine lokul doi e de ici de colo?nu iti mai arata frustrarile..tu ce crezi ca mediasul e nr unul peste tot...bucurestiul oras imens e sub noi..

   Ștergere
 2. Mai anonimule care ai scris la 12.38. Daca n-am avea echipa am fi pe 2?? Tu esti primul in tot ce faci???? Prim ministru, sau ce.? cum poti face echipa o? Daca pierdeam, sau eram pe ultimele locuri, ce eram??? Baietii muncesc mult pt ce fac. Ne ofera bucurii, si chiar nu merita sa-i faca un negiob 0. De ce nu joci tu mai bine, sa bati tot???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim este si dupa cum scrie, nu numai prin ceea ce scrie."Echipa aveam atunci cand om(vom) bate...", de fapt, corect ar fi fost " echipa vom avea atunci cand vom bate...", si uite asa se gaseste cate un anonim, "care este...", sa scrie cate un comentariu pe site.

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.