Oficialii Gazului vor sa il aduca pe Alin Raţiu

Mai-marii Gazului metan încearcă să acopere cât mai curând postul vacant din defensivă, iar din câte se pare se interesează deja de Alin Raţiu, jucătorul Sportului studenţesc. În vârstă de 29 de ani, Raţiu a adunat 358 de minute în tricoul studenţilor bucureşteni în tur, echipă pentru care a marcat un gol.

16 comentarii:

 1. Hmmmm pare interesant.Dar noi aducem jucatori doar de la Sportul si Branesti ?

  RăspundețiȘtergere
 2. hmmm , daca e bun sa vina , daca e slab poate sta acol :))

  RăspundețiȘtergere
 3. ce sa caute asta la Gazu maaaaaaa?? vai de capu' nostru!

  RăspundețiȘtergere
 4. Care "post vacant"? Ii avem pe Florin , Zarko si pe Muth + Frasinescu, si Horoba aduce un alt "Ciuca"? Auzi, de la Sportu. Pai nu se vede cate goluri au luat aia in tur mai trebuie sa dublam si noi aici? Duamneeee! Si mai are si 30 de ani! Echipa de babalaci ne trajem pentru retur....P)

  RăspundețiȘtergere
 5. vai ce transfer ..macar de ar fii tanar dapai asa e clar cat de bun fotbalist e daca pana la 29 de ani a trecut pe la echipe ca poli tm 2 ..curtea de arges ..buftea .. :| ca nu avem destui fitosi de la bucuresti ..mai aducem inca unu. citeam acum cateva zile aici un comentariu ..ca e greu sa promovezi jucatori de la echipa a-2-a ..ca e diferenta mare intre liga3 si liga1 ..etc etc.ma intreb oare care ar da mai mult in teren un mediesan de 19 ..20 de ani la inceput de cariera(neexperimentat) ..sau un bucurestean care vine la medias doar pentru bani .la apus de cariera ..in maxim 3..4 ani se va lasa. probabil contractul cu gazu va fii ultimul.decat sa luam tot ce arunca astia de prin liga lu` mitica si nu vrem sa promovam proprii tineri mai bine am colabora mai mult cu salonta ..de unde a venit si Bud ..

  RăspundețiȘtergere
 6. Asa ma luati toti obositi in loc sa promovatiiii tinereiiii fraierime de conducere ce avem

  RăspundețiȘtergere
 7. Salut.Aceasta e cumva galeria de la Baschet si cea care mai incurajeaza si echipa de fotbal ?Nu imi vine sa cred cat de nasoala a ajuns , in anii trecuti Gazul a avut o galerie frumoasa,Dar acum multi oameni in varsta.Pacat.Va salut

  http://www.youtube.com/watch?v=ruh9K801gRE&feature=player_embedded

  http://bcgazmetanmedias.twilight-mania.com/t119-csm-bucuresti-gaz-metan-medias-91-85-cupa-romaniei

  RăspundețiȘtergere
 8. da ilie ..ei sunt cei care fac "excursii" saptamana de saptamana ..pe banii clubului.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ceva impotriva :) ? Noi macar putem si macar sustine echipa nu stam acasa si dormim...numa sa treaca viata deampulea :* ! Voi de ce nu veniti cu noi sa faceti "excursii" saptaman de saptaman cine p**a mea va opreste ?!

  RăspundețiȘtergere
 10. Aaa am uitat e mai usor sa stai acasa si sa comentezi aiurea , imi cer scuze, lasati ca e bine mai bine sa nu veniti :)!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. 1 la mana ..ba nu frate ..ca vin sa fiu coleg de galerie cu baiatu cu cioc ..cu camsa pe el :). si 2 la mana ..crede-ma ca cel putin anul asta am fost la mai multe meciuri pe stadion de cat ati fost voi..de prin noiembrie ..nu mai era nici picior de om sectorul ala dinspre dig.

  RăspundețiȘtergere
 12. 1 la mana baiatul cu cioc si camasa e din Bucuresti, un simplu prieten al unei doamne din galerie, a venit sa vada "emoatia" unei galerii din Ardeal si atat nimic mai mult . cu bine , si sorry ca ma bag in asemenea tampenii da deja mam saturat de ce vad pe aici ! si Anonim de mai sus avea dreptate prin cele 2 chestii scrie se el:

  Anonim spunea...

  Ceva impotriva :) ? Noi macar putem si macar sustine echipa nu stam acasa si dormim...numa sa treaca viata deampulea :* ! Voi de ce nu veniti cu noi sa faceti "excursii" saptaman de saptaman cine p**a mea va opreste ?!
  9 ianuarie 2012, 16:02
  Anonim spunea...

  Aaa am uitat e mai usor sa stai acasa si sa comentezi aiurea , imi cer scuze, lasati ca e bine mai bine sa nu veniti :)!!!
  9 ianuarie 2012, 16:05

  RăspundețiȘtergere
 13. Iarasi va certati in legatura cu galeria ?

  RăspundețiȘtergere
 14. Care galerie, despre ce galerie vorbiti? Asta-i galerie? Noi nu avem galerie de cand am intrat in 2008 in liga sau cel putin eu nu am vazut cu toate ca am fost la toate meciurile de atunci incoace, asa ca tot ce vorbiti aici sunt numai vorbe, vorbe, vorbe....

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.