Ovidiu Hoban s-a inteles cu U ClujU Cluj s-a inteles Ovidiu Hoban, care ar putea sa isi parafeze contractul la inceputul acestei luni.

Walter vrea sa il transfere inca din aceasta luna pe Ovidiu Hoban,unul din cei mai buni jucatori ai echipei noastre , dar negocierile nu sunt 100% sigure. In cazul in care transferul nu se va concretiza jucatorul ar putea sa vina la U Cluj din vara, cand ii expira contractul cu echipa antrenata de Cristi Pustai.

15 comentarii:

 1. Cred ca de la anu ne trezim la matineu ...........:(:(..........conducatori astia de ras stiu numa sa vanda ,dar sa cumpere chiar nimik....aduna toate gloabele la medias si de cei buni nici nu le pasa

  RăspundețiȘtergere
 2. e clar la anu divizea b ne asteapta asta e conducera gazului egal zero dau jucatorii buni

  RăspundețiȘtergere
 3. decat sa plece gratis la vara mai bine sa-l vanda acum si macar ne alegem si noi cu ceva bani!

  RăspundețiȘtergere
 4. Va pleca din vara gratis.

  RăspundețiȘtergere
 5. asta-i viata de jucatori mai trebuie sa te si desparti ..ce face gresit cindrea e ca de vandut ..vinde si pe curtean ..si pe bud ..si acum probabil si pe paul ..iar cei care le iau locu sunt tot jucatori adusi liberi de contract. macar de ar promova jucatori de la gazu 2 ..dapai asa..pleaca paul si hoban si vin gloabe pe care nimeni nu-i mai vrea.nu ar fii de mirare sa vina din retur aia de pe la sportu ...sau neaga cu dica :|.noi il aveam pe muth jucator de nationala si-l tineam la echipa a-2a ..si am adus sarbi sau ..mai stiu eu ce.

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca pleaca si Hoban si Parvulescu suntem morti.O sa il bage in teren pe medicul Tarnavean ptr ca CIndera si Horoba l-a legitimat si ca jucator.

  RăspundețiȘtergere
 7. ar fi bine pt hoban, nu si pt gaz metan! dar el, dudita, lazar , buzean si parvulescu sunt cei care au promovat, cei 5 magnifici! merita tot respectul pt ca au fost si sunt fideli gazului metan.

  RăspundețiȘtergere
 8. mai putin si pleaca si plesca.....

  RăspundețiȘtergere
 9. aduce si alti jukatori fiti siguri...daca pleca la vara gratis era mai bine?nu cred..chestia sa ii gasim repede inlokuitor convenabil..

  RăspundețiȘtergere
 10. asta cei mai buni trebuie sa plece , e ceve normal!!!!!!!!!!!! dar in ritmul asta ne decem incet dar sigur spre B!!!!!!!!!!, de la anu renunt la abonament!!!! nu mai are nici un rost!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 11. SA PLECE TOTI SI SA RAMINA HOROBA SI CU 50 OAMENI SA SE UITE LA MECIURILE GAZULUI DE ACASA, O SA AJUNGEM PRECUM SPORTU SI DINAMO CU CATE 100 DE SPECTATORI PE MECI

  RăspundețiȘtergere
 12. Mai ramane sa plece PUSTAI . Fraier ar fi sa ramana , asa, fara jucatori.

  RăspundețiȘtergere
 13. pustai ca sa plece ..trebuie sa aiba si oferta :) ..cum unii spun de paul ca nu va face fata la dinamo..asa spun si eu ..ca pustai nu va face fata la un club mare gen ..vaslui ..cfr ..U ..echipe unde se cere performanta.

  RăspundețiȘtergere
 14. RESPECT OVIDIU HOBAN !!! un om mare cu un caracter si mai mare. RESPECT. Pacat ca pleaca pt ca aici si-a facut treaba mereu ca la carte, e unul dintre putinii jucatori care au fost alaturi de gaz metan si la bine si la greu si nu i s-a urcat "vedetismul" la cap. Oricum cred ca e cam batranel pt u cluj :D

  RăspundețiȘtergere
 15. nu e deloc batranel ..la viata pe care o are si la cum se antreneaza mai poate juca lejer inca 3 ..4 ani :) ..el e unul dintre cei care merita sa faca pasul la o echipa mai mare ..cu ganduri mai indraznete. poate si paul ar trebui lasat sa plece ..daca ati observat ca paulica e intr-o scadere de forma din vara incoace ..daca nici acum nu pleaca ..se rateaza si el ca jucator si clubul nu ia nici un ban. oricum daca e sa de-a chix la dinamo ..la gazu se va intoarce sigur.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.