Un fundas maghiar in probe

Tehnicianul Cristi Pustai a testat în amicalul de ieri un fundaş dreapta de origine maghiară, care a evoluat în prima parte a confruntării cu Dila Gori. În vârstă de 32 de ani, Laszlo Bodnar a evoluat ultima dată la Red Bull Salzburg iar în cartea sa de vizită mai sunt trecute formaţiile Debrecen (1996-2000), Dinamo Kiev (2000-2004) şi Roda JC (2004-2006). În anul 1996 a debutat în naţionala Ungariei de U18, pentru care a evoluat în 7 partide, iar apoi la selecţionata de U 21, unde a jucat în 9 partide. Din 2000 a făcut pasul spre prima reprezentativă a maghiarilor în tricoul căreia a strâns 46 de selecții.

Conform site-ului www.transfermarkt.co.uk , Laszlo Bodnar e cotat la 700.000 euro.

5 comentarii:

 1. un jucator bun..interesantt experimentat dar gaz metan din nou o spun aduna toate gloabele ce le gaseste:|:| forta gazuu!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. cam batran ..dar daca va ramane insemna ca e cv de capul lui.daca e ca ilyes ..sanmartean ..etc.nu conteaza ca are o varsta.

  RăspundețiȘtergere
 3. pe prosport zice ca nu a tinut pe nimeni. vrea un mijlocas si un atacant.astia fac cu randul o data gsp, o data prosport. nu prea ne baga in seama! nu mai avem bani sau jucatori de vanzare?

  RăspundețiȘtergere
 4. pai nu se dau asemenea informatii daca il tii ..si pe cine tii ..ca ti-l pot fura altii, cu mai multi bani. vom vedea pe cine tine in lot cand se vor intorce.sper doar ca cei de la gazu2 sa ramana in lot daca nu toti 3 ..cel putin 2 ..gaspar + inca unu.

  RăspundețiȘtergere
 5. SALUT !! AM MARE NEVOIE DE UN VOT DIN PARTEA VOASTRA !!

  VA ROG SA MA VOTATI !

  http://mysport.gsp.ro/site/app/concurs?redirect=%2Fapps%2Fconcurs%2Findex.php%3Freq%3Dpermalink%2F17%2F al 3-lea site...cel cu Site Sport Nr.1

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.