Costin Gheorghe s-a accidentat

Mijlocașul dreapta Costin Gheorghe s-a accidentat în urmă cu două zile într-un joc amical disputat în stagiul de pregătire din Antalya.Jucatorul a revenit ieri în țară iar în această seară a efectuat un RMN, care a relevat o întindere a ligamentelor de la glezna stîngă.
”Am dat mingea pe lîngă un adversar,acesta a venit prin alunecare și a căzut peste mine.M-am speriat foarte tare,pentru că noaptea mi se umflase genunchiul și glezna stîngă.Azi am făcut un RMN,iar verdictul medicilor m-a liniștit.Doctorii mi-au spus că este vorba doar despre întindere a ligamentelor la gleznă,astfel că pînă luni voi avea repasul total.Pe urmă o să încep recuperarea iar în maxim două săptămîni sper să fiu apt de joc”,a afirmat mijlocașul medieșenilor.
Articol scris de Cosmin Prisca

9 comentarii:

 1. de ce mai intri pe site daca nu iti convine? ar trebui sa te bucuri ca ai unde citi despre echipa...
  felicitari pentru site!!! si multumim ca ne ti la curent cu stiri despre echipa

  RăspundețiȘtergere
 2. tu nu vezi ma ca e scris de prisca?? pff lu gherghe io fii dor de clujeanca lui :)) glumesc. sa nu fie cv grav si sa se recupereze cat mai repede

  RăspundețiȘtergere
 3. SI BOZESAN S-A INTORS IN TARA TOT DIN CAUZA UNEI ACCIDENTARI

  RăspundețiȘtergere
 4. asa am auzit si eu ca bozesan era ieri prin kaufland in carje .. dar astazi cica a fost rezerva si a intrat in repriza a2a .. nu mai inteleg nimic :)))

  RăspundețiȘtergere
 5. @ anonimul1

  asta cu "plaias esti catastrofa la gramatica" nu are nici o legatura cu meritele sau nu, daca vrei il votezi daca nu, nu, insa nu e frumos sa vb de un coleg deal nostru care face tot ce poate sa ne tina la curent cu ce se intampla in antalya.
  nu meriti sa fii informat de pe situl asta care e "catastrofa" la gramatica.

  RăspundețiȘtergere
 6. In traducere:

  Asta cu "plaias esti catastrofa la gramatica" nu are nici o legatura cu meritele. Daca vrei il votezi, daca nu, nu, insa nu e frumos sa vorbesti de (rau) un coleg de-al nostru care face tot ce poate sa ne tina la curent cu ce se intampla in Antalya.
  Nu meriti sa fi informat de pe situl asta care e catastrofa (nu e cazul de ghilimele, situl e chiar catastrofa) la gramatica.

  Ma intreb daca GSP o sa voluntarieze corectarea gramaticala a sitului in momentul in care va face publicitate...

  Mult succes.

  RăspundețiȘtergere
 7. S-a gasit un ratat sa comenteze aiurea despre acest site si despre admin.Dute ba la conducere si roaga-i sa faca un site daca nu iti convine acesta.Macar aici se munceste pe gratis.Deci Gazistul poate sa faca ce vrea cu el.

  RăspundețiȘtergere
 8. Stiti cine sunt acele persoane care comenteaza aiurea de admin si de site?? Fac parte din galeria Lupii Negri de la baschet, si comenteaza aiurea deoarece pe acest site se vorbeste in mare parte doar de fotbal , si ca stiri cu baschetul lor minunat nu prea se publica.Kkmas pe baschetul vostru.

  RăspundețiȘtergere
 9. ai mare dreptate "mihai gazistu'" dar ce sa facem daca unii doar asta stiu sa faca: sa critice
  daca tot vor sa critice sa o faca dar sa aduca dovada ca ei sunt mai buni, sa faca un site mai bun... sa ii vedem sunt in stare de asa ceva
  Plaias iti zic din nou felicitari pentru site, iar cei care il critica sa o faca in continuare daca nu au altceva mai bun de facut... am ajuns la concluzia ca multi critica de ciuda.
  SUCCES

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.