Gaz Metan-Dinamo in Semifinale

Gaz Metan Medias va intalni in Semifinalele Cupei Romaniei , liderul Ligii 1 , Dinamo Bucuresti.

Astăzi a avut loc tragerea la sorţi din semifinalele Cupei României.In celalalt meci , Fc Vaslui va juca cu Rapid Bucuresti.


"Adversarii sunt mulţumiţi că au picat cu noi, toţi îşi doreau să pice cu noi. Sper ca de data aceasta, conform tradiţiei nescrise, să nu câştige Dinamo în faţa noastră. Este mai bine să se joace ultimul meci la noi acasă, aşa am făcut şi cu Mainz şi ne-am calificat la penalty-uri. Cred că vom trece cu bine de Dinamo, Cupa este o altă competiţie. Vrea cu tot dinadinsul să ne calificăm, asta este prioritatea mea. Doresc să scoatem Dinamo, pentru că, dacă e să citez un clasic, pe domnul Copos, ei se folosesc de mijloace specifice." a spus Ioan Horoba
Duelurile se vor desfăşura în dublă manşă, turul fiind programat pe 28 martie, iar returul pe 11 aprilie, în timp ce finala va fi pe 23 mai, pe Naţional Arena.

4 comentarii:

 1. Horoba, pe tine nu te mai crede nimeni, nu stiu de ce nu te duci in pensie si sa ne lasi, sunt multi medieseni capabili sa conduca clubul acesta, nu trebuia sa vii tu.

  RăspundețiȘtergere
 2. pai l-a chemat cindrea.. ca doar nu a venit de capul lui.. daca pe cindrea l-ar chiar interesa de gazu ar fii bine..i sper ca zaharia sa aiba sansa sa arate ca a fost pura intamplare ce s-intamplat in campionat.. bafta baietilor

  RăspundețiȘtergere
 3. ia uite-l si pe asta cu zaharia lui!Bai tu ori esti neam cu zaharia ori nu ai habar de fotbal!doamne asta ne-ar mai lipsi sa joace iarasi apoi suntem de rasul curcilor!

  RăspundețiȘtergere
 4. :)) ia auzi-l pe asta frate "sper ca zaharia sa aiba sansa sa arate ca a fost pura intamplare" mai bine spera si tu sa recunoasca cineva ca acest zaharia este impus la echipa, ca altfel nu imi explic cum il mai tine cineva la gazu. Zaharia nici in liga a II-a nu facea fata dar in liga I. Dupa parerea mea ar putea fi rezerva la echipa a II-a. Asta e... din pacate avem fotbal pe interese.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.