Gazistul.ro pe locul 1 in Sport

Site-ul de Sport Nr.1 in Medias , www.Gazistul.ro , a doborat ieri recordul de vizitatori stabilit acum o luna , 1325 , cu un numar record de vizitatori unici : 53,385 .
Cu acest numar impresionant de vizitatori Unici , Gazistul.ro a ajuns la 97,826 de vizitatori unici in 2 luni si saltul miraculos de pe pozitia 19 pana pe locul 1 , in clasamentul de Bloguri Sport in Romania , si locul 3 in Topul celor mai vizitate Bloguri Romanesti.

4 comentarii:

  1. Felicitari.Eu intru zi de zi , si sunt foarte multumit de munca ta.Respectele mele.Hai Gazu

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba mie mi se pare putin exagerat...53 de mii vizitarori unici intr-o singura zi?? Adica de la 1300 am sarit direct la 53 de mii?? Oricum felicitarile mele gazistule! Si eu intru zi de zi pe aici si cred ca e un loc f bun de intalnire pt suporterii medieseni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari gazistule! Si eu intru zilnic, chiar de doua ori pe zi, dimineata cand ajung la lucru si deschid calculatorul, si dupamasa acasa... Sant curioasa ce-i mai nou cu "Gazul nostru" si cu sportul din Medias. Felicitari si tine-o tot asa! Mersi si ca mi-ai raspuns totdeauna la inrebari. Hai Gazu sambata, si la baschet si la fotbal!

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.