Pustai:''Rezultatul e aproape meritat''

Antrenorul medieșenilor, Cristi Pustai, a declarat, imediat după încheierea partiei, la Digi Sport 1, că echipa sa a risipit cu Mioveni punctele câștigate la Sibiu, cu Voința, în etapa trecută, scor 2-0.

''Am pierdut două puncte, dar rezultatul este aproape meritat. Știam că ne așteaptă un meci greu, le-am spus jucătorilor că va fi, poate, cel mai greu meci. Ar fi trebuit să marcheze revenirea noastră, să dăm doavdă de maturitate și să câștigăm acest joc. Ne aștepta un joc cu o echipă care nu mai prea are ce pierde, care și la Astra a jucat foarte bine, care a avut la Ploiești date statistice bune, a avut șuturi mai multe, atacuri poziționale și contraatacuri mai multe ca Astra. Eram avertizați. Ba mai mult, s-a întâmplat exact ca la Astra, am primit repede gol. Însă, poate pe final la acele faze fixe – noi suntem o echipă destul de periculoasă, poate puteam să obținem victoria. Atât am putut astăzi. Practic am risipit punctele aduse de la Sibiu. E totuși un punct, chiar dacă este cu ultima clasată. Am pierdut puncte importante cu Mioveniul, car ela un moment dat o să cântărească mult și după care o să plângem în tot acest retur care a mai rămas. Trebuie să ne strângem rândurile, ne așteaptă multe jocuri și toate foarte dure. Eram în hora retrogradării după parcursul din tur, puteam să respirăm mai ușor, dar oricum războiul este lung, a fost doar o bătălie la Sibiu, alta astăzi. Mai sunt 36 de puncte puse în joc și nu cred că vreo echipă de la locul nouă în jos nu se poate declara liniștită și scăpată de griji”, a declarat Pustai la Digi Sport 1, după Gaz Metan – CS Mioveni.
turnulsfatului.ro

9 comentarii:

 1. Cum sa joace echipa fotbal , cand la meciuri e o liniste totala pe stadion.Noi suntem invatati sa mergem la meciuri sa spargem seminte , sa strigam , heeee sugi **** , si sa criticam jucatorii.

  Echipa are nevoie de sustinere , are nevoie de public.Nu va convine stati acasa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Tu esti invatat sa mergi la stadion sa critici sa spargi seminte sa strigi hee sugi ****... si dupa ce critici injuri una alta ai pretenti sa castige echipa.... De sustinere zici tu ? Public? Pai asta e sustinere ce zici tu? '' hee sugi '' critica:)) ... Mare e gradina ta Doamne

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu omule , eu merg la meciuri si nu mananc seminte , nu critic jucatorii.Eu vreau sa sustinem echipa.

  RăspundețiȘtergere
 4. se mai fac deplasari ale suporterilor la meciurile gazului? sau meciul cu sibiu a fost singura deplasare? :D

  RăspundețiȘtergere
 5. Se fac , dar se merge in excursie , turisti....:|

  RăspundețiȘtergere
 6. pai din ce s-a auzit/vazut la TV la sibiu nu au fost turisti in excursie.

  RăspundețiȘtergere
 7. asta este mentalitatea romaneasca!!!!!!!!!!!!!!!!!TE CREZI MARE SI TARE UMFLAT IN PENE asta afacut gazu !!!! si eu sunt romän. cunosc f.bine aceasta mentalitate. sa vedem cu cine mai scoate gazu puncte ??? SI EU AM FOST superficial ca asa am fost crescut in societate sa te dai grande si dupa .... ajunge am ajuns apogeu . asa au jucat.SAU GAZU FACE PARTE DIN COOOPERATIVA LUI HOROBA IA PUNCTE SI DA LA ALTII.sint nervos ca poate din toamna nu mai vad gazu la tv. uita exemplu SPORTU si CHIAJNA CE MENTALITATE!!!!!!!!!! POATE E ASA NUMAI LA NOI IN MEDIAS. reghekampf mentalitate adusa de altundeva.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pai da , ca la Sibiu a mers si Gazistul cu oamenii lui , si de accea s-a cantat , oricum erau vreo 20 care stateau jos.Din cate am observat erau doi sefi de galerie care erau acolo jos sa dea tonu de galerie , iar in timpul meciului de multe ori Gazistul le spunea ce sa cante si de multe ori dadea el tonul.

  RăspundețiȘtergere
 9. stai linistit bai florine ca ne salvam anul asta.pai si atunci care e problema ..sa mearga paul cu oamenii lui + cei carora le place fotbalul din lupii negri si la cluj ..si la mures ..macar pe aici pe aproape ..si sa fie 15 ..20 de lei biletu de autocar + biletul la stadion cred ca s-ar duce lume ..dar cineva trebuie sa puna la cale deplasarea.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.