Claudiu Boaru e noul director sportiv la Gazului

Fostul căpitan al formaţiei Gaz Metan Mediaş, Claudiu Boaru, retras din activitate în 2009, este, începînd de astăzi, directorul sportiv al echipei la care a evoluat întreaga carieră.

După ce a pus ghetele în cui, fostul atacant a devenit antrenor secund la echipa a doua a clubului, care activează în liga a III-a. 

"E ceva nou pentru mine, sper să mă descurc cît mai bine. O să fie greu la început, pînă mă familiarizez cu ce voi face. Sînt foarte bucuros pentru că în doi ani am trecut de la a fi jucător la antrenor, iar acum am preluat o funcţie în conducerea clubului",a declarat oficialul medieşenilor pentru gsp.ro.

Gaz Metan nu avea director sportiv pînă astăzi. Claudiu Boaru are 34 de ani şi a evoluat pentru Gaz din 1997 pînă în 2009.  Are 315 apariţii şi 108 goluri marcate.  
Cosmin Prisca

5 comentarii:

 1. foarte bine..bafta claudiu

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 3. dute ba si tu ..cu ungurii tai si culca-te unora chiar nici un conducator nu le convine ..daca o venit horoba cu relatiile lui de pe la federatie etc ..nu e bun ca baga bani din transferuri ..acum ca e un fost jucator al clublui..nici asta nu e bun ..pe de alta parte ce legatura e intre a fii un jucator bun/rau si a fi un conducator bun/rau..

  RăspundețiȘtergere
 4. respect clauGOL!!! te sustinem galerie e cu tine! vom scanda numele tau la echipa.

  RăspundețiȘtergere
 5. Clempi , ma bucur pentru tine , esti de-al nostru , esti mediesean . Am jucat cu tine la grupa lui Fritz Kusch , meriti sa ajungi in conducerea clubului , tu ai muncit pentru echipa asta . Nu te lasa calcat de Cindrea si Horoba , tu cunosti fotbal mai mult decat ei . Bafta multa si HAI GAZU !

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.