Cu totii la stadion. Echipa are nevoie de sustinere

Fotbaliştii Gazului Metan trec prin cel mai dificil moment din ultimii ani. Partida de maine seara cu Pandurii a devenit aproape capitală pentru salvarea de la retrogradare. Cu un sezon în care au avut evoluţii oscilante, jucătorii lui Cristian Pustai trebuie să câştige partida de maine cu gorjenii. Orice alt rezultat în afara victoriei este sinonim cu un pas uriaş spre Liga a II-a. Chiar dacă i-au dezamăgit pe mulţi suporteri, jucătorii au nevoie luni seara mai mult ca niciodată de fani, care să-i conducă spre victorie. Un punct de reper în istoria acestei formaţii îl reprezintă calificarea de vara trecută în play-off-ul Europa League. În 2011, într-o seară extraordinară de vară, jucătorii lui Cristian Pustai, au trecut de formaţia germană Mainz, după un meci dramatic. Cred că imaginile de mai jos sunt memorabile şi extrem de potrivite în acest context. Imaginile de la meciul cu Mainz pot fi mobilizatoare pentru jucători, dar şi pentru spectatori. Pretul unui bilet e de 10 lei.


Vasile Antipa.

9 comentarii:

 1. Maine vom avea tot lotul la dispozitie,doar Litu , Bud si Raul del Campo nu vor juca.HAI GAZUU

  RăspundețiȘtergere
 2. Da ce sa zic o sa vin..dar nush ce se va intampla sa bati pe pandurii .. deja am coborat pe locul 14 ceva de necrezut cat de slab joaca echipa noastra.

  RăspundețiȘtergere
 3. nu joaca acum slab ady ..anul trecut au facut un sezon foarte bun ..poate prea bun.si datorita sezonului trecut lumea se asteapta la multe.din pacate tot mai mult tind sa cred ca anul trecut a fost o pura intamplare si noroc ca am jucat asa bine ..important e sa ramanem in liga 1 cati mai multi ani posibili ..maine sigur nu pierdem .. hai gazu

  RăspundețiȘtergere
 4. Merg la meci cu prietenii si in speranta ca dl. Pustai modifica formatia de joc avuta la Cluj cu "U", in special in aparare! Formula din meciul de acasa cu Dinamo a fost cea mai buna din acest retur.

  RăspundețiȘtergere
 5. VOM FI ALOLO. HAI GAZU! Formatia cu Dinomo a fost cea mai buna. Eventual Muth sa schimbe cu Lazar...
  Dar Pustai hotaraste, cu noi. Sa speram ca va fi inspirat!

  RăspundețiȘtergere
 6. PAI L-AM VAZUT PE LAZAR LA CLUJ SI NU A FACUT NIMIC. MUTH II PESTE LAZAR, CLAR.

  RăspundețiȘtergere
 7. Locul pe care il ocupam in clasament si golurile primite in acest campionat spune totul despre cat de buni suntem in aparare!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Sa speram ca se vor mobiliza la fel ca la meciul din cupa si vor arata acelasi joc frumos care ne-a incantat pe toti si vor obtine mult dorita si necesara victorie.CU GAZU PANA LA MOARTE!HAI GAZU!HAI BAIETII!

  RăspundețiȘtergere
 9. vom fi pe stadion. spr sa batem pe pandurii ca de nu nea ars! suntem sub chiajna care in tur era ca si retrogradata, acum chiajna a facut vreo 15-18 puncte, si noi vreo 7-8, si uite ca neau depasit.

  FORZA GAZU, SPER SA URCAM IN CLASAMENT CA E BAI, SI VAI...DE NOI.... SI DE HOROBA!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.