Gaz Metan e salvata 100% de la retrogradare

Gaz Metan Medias e salvata de la retrogradare dupa anunţul făcut de preşedintele FRF, Mircea Sandu, conform căruia Timişoara şi-a retras dosarul de licenţiere, oferă o nouă şansă uneia dintre echipele care se află acum pe loc retrogradabil. 
Pentru că regulamentul spune că locul 3 din liga secundă nu este promovabil, ocupanta locului 15 din Liga 1, primul de sub linie, FCM Tîrgu Mureş, ar putea rămîne în prima divizie, dacă se menţine pe actuala poziţie.

3 comentarii:

  1. Fratilor! Ce se intampla? A innebunit Pustai? Sau adanc in sufletul lui e o femeie gata sa rabufneasca si care a facut o pasiune nebuna pentru Ciuca, Frasinescu, Vitihno si Roman? Ca altfel e greu de explicat obsesia cu care-i joaca meci de meci pe acesti baieti. Nici cu Avram nu mi-e rusine! De unde Dumnezeu i-a mai luat si pe astia? Tocmai s-a terminat meciul cu Chiajna. Ma doare capul! O scurta sugestie pentru domnul Pustai: daca are probleme de lot sa dea o tura prin Vitro sau Gura Campului si-o sa gaseasca o duzina de jucatori cu mult peste cei cu care joaca el. Sa nu fii in stare sa faci si tu un dribling (Ciuca, Roman, Frasinescu), sa te fure peisajul cam tot timpul (Ciuca, Frasinescu la faze in care mai mereu uita sa faca pasul la ofsaid; Vitihno care mai tot timpul e in ofsaid), sa intri si sa joci tot timpul cu dureri de burta (ca asta e impresia pe care mi-o da Razvan Avram)...Dumnezeule mare! A innebunit Pustai!

    RăspundețiȘtergere
  2. NU MAI INTELEG NINICA LA GAZU AVEM ECHIPA DE DESENE ANIMATE PAI CU LOTUL ASTA SUNTEM CA RETROGRADATI IN VIITOR NUMAI PLASTELINE AVEM IN LOT JUMATE SUNT ACCIDENTATI PT CA MANINCA NUMAI FASOLE FRECATA ......CE JUCATORI SUNT ASTEA ADUCETI MAI FOTBALISTI NU TENTATIVE....DE DAI O TURA PIN CARTIERE JUR FACI ECHIPA MULT MAI TARE CA LOTUL DE LA GAZU RUSINTE CONDUCERE RUSINE JUCATORI AI GAZULUI CARE VAI DE MAMA VOASTRA SUNTETI PE NICAIERI SUNT DOAR 3 SAU 4 CARE SUNT OK RESTU REBUTURI.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai anonim ,lasa ca te baga pe tine la urmatorul meci ca tu mananci numai icre negre :)) omu lucreaza cu ce are , da daca tot faci scandal pe aici sari tu cu niste bani de vreo 3 jucatori si atunci poti comenta :)

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.