Paul Batin , dorit din nou la Gaz Metan

Daca Sergiu Bus e ca si transferat la Gaz Metan , un alt atacant al campioanei CFR Cluj este la un pas sa fie cumparat de medieseni.Este vorba de jucatorul Paul Batin in varsta de 25 de ani , care in toamna anului 2010 era ca si jucatorul Gazului , dar care din motive necunoscute acesta nu a mai ramas la Medias.
A fost la un pas de Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba a exultat, dar brusc totul a căzut: "Batin este un jucător de mare caracter. Va fi peste nivelul lui Bud şi sînt convins că va fi un transfer reuşit pentru Gaz Metan", spunea la acea vreme conducătorul medieşenilor.

8 comentarii:

 1. daca ar veni ar face cuplu bun in atac ori cu bud ori cu s.bus

  RăspundețiȘtergere
 2. Incet, incet poate se aduna iar un lot bun la Gazu...

  RăspundețiȘtergere
 3. sa nu confundam "imprumutat" cu "cumparat".. nu stiu zau daca are gazu bani sa-i cumpere pe bus sau batin. sunteti siguri ca ei nu vor fi doar imprumutati pe un an?

  RăspundețiȘtergere
 4. batin nu e var cu bud?parca asa am citit intr-un articol.

  RăspundețiȘtergere
 5. nu`s neamuri ..doar ca is amandoi din baia mare ..atata tot.

  RăspundețiȘtergere
 6. bus e cv neam cu bud, in nici un caz batin.

  dar sunt cumparati sau doar imprumutati 1 sezon?

  RăspundețiȘtergere
 7. bus cu singuranta imprumutat ..mai mult ca sigur si batin. fara sa se supere nimeni la ce transferuri face cfr-u nu stiu care ar fii sansele ca bus sau batin sa prinda un loc de titular.deci daca totul decurge bine ..si la anul baietii vor ramane la gazu.. ca de altfel si bud care e la al2lea sezon.

  RăspundețiȘtergere
 8. batin nu mai vine,a ales brasovul!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.