Gaz Metan l-a luat pe Sergiu Bus pentru 1 an

Virful de atac clujean Sergiu Bus a fost imprumutat pentru un sezon la Gaz metan. In contract este stipulata totusi o claza conform careia jucatorul se poate intoarce la CFR Cluj in iarna , daca acesta va fi rechemat la echipa.
"Ne-am inteles deja verbal. O sa vin zilele acestea, sa semnez. Nu sunt probleme. E un pas inainte pentru mine, pentru ca Gaz metan e o echipa cu pretentii", a afirmat jucatorul.

12 comentarii:

 1. decat sa nu prinzi nici primii 18 la CFR, la gazu ai rtotusi cv sanse, in afara de BUD, care e clar titular, doar cu Roman si Vitinho, si acum mai nou batin te lupti pt titulTURA.
  numia atacanti tineri avem in lot:

  bud 26 ani
  roman 26 ani
  vitinho 23 ani
  bus 19 ani
  batin 24 ani

  RăspundețiȘtergere
 2. L-ai uitat pe Bawab , 27 de ani.

  RăspundețiȘtergere
 3. bai oameni buni nu mai tot vorbiti despre paul batin ..la gazuu
  A fost imprumutat de catre CFR CLUJ CLUBULUI FC BRASOV pe 1 an!!

  RăspundețiȘtergere
 4. acum citeva minute,horoba la digi:transferuri certe realizate la gazu sunt vasilache,florin dan si valentin negru de la petrolul!mai sunt discuti si cu alti jucatori iar probabil din selectionata anglo-spaniola se vor mai lua 1-2 jucatori.Miine eric isi va definitiva situati in ucraina si este asteptat la gaz-metan.Acestea au fost spusele lui horoba la digi!

  RăspundețiȘtergere
 5. daca vine si Eric, santem tari! Oricum, transferurile de pana acum sant ok. Multumim, d-le Cindrea si Horoba, ca injurati ati fost destul...

  RăspundețiȘtergere
 6. ce valentin negru ma de unde ai mai scoso si pe
  asta?
  si cu florin dan inca nu e semnat deci nu e sigur..

  RăspundețiȘtergere
 7. auzi nu te supara domnul gasgsdag esti cumva corin cindrea sub acoperire????Pai daca asa o spus horoba la televizor inseamna ca minte o tara intreaga?fereasca-ne Domnul citi tembeli mai posteasza pe aici,eu cred ca tu esti ala care-l facea pe iorga betivan intr-un alt post.

  RăspundețiȘtergere
 8. BATIN A FOST IMPRUMUTAT LA BRASOV

  RăspundețiȘtergere
 9. Da asa e , Paul Batin s-a inteles cu FC Brasov .

  Cluburile CFR 1907 Cluj și F.C. Brașov au ajuns la un acord în privința transferului temporar al jucătorului Paul Batin, el urmând să evolueze timp de un an de zile sub culorile echipei brașovene!

  RăspundețiȘtergere
 10. asa e... vali negru vine la gazu

  RăspundețiȘtergere
 11. Se pare ca Todea si-a prelungit contractul pana in 2013.

  RăspundețiȘtergere
 12. bai fratilor,dacä voi vedeti in aceste transferuri ceva OK , si ca Gazul ar putea supravietuii cu alde Vali Negru,iertatimä dar sunteti departe de adevär!Poate doar florin Dan sa facä fatä!Vasilache ??,iar dacä revine ERIC mä indoiesc sa mai poatä juca ca si inainte! Ptr mine ERIC va fii un fel de BRATU si sunt sigur ca vom vorbii de Eric la ce a facut ptr MEDIAS in anii trecuti!Bud deasemenea ptr mine va fii un al doilea Florin Costea dupä accidentarea gravä si cred ca va mai dura incä foarte mult timp pinä asi va revenii! Acum ce sa zic, cred ca ne vom bate la retrogradare!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.