Gaz Metan Medias vs MTK Budapest

Echipa antrenata de Cristi Pustai va intalni in aceasta seara campioana Ungariei , MTK Budapesta , in primul amical al cantonamentului de la Debrecen.Meciul va incepe la ora 18.In ultimele 2 meciuri amicale disputate intre Gaz Metan si MTK Budapesta , mediesenii s-au impus de tot atatea ori cu scorul de 3-2 si 4-1.

13 comentarii:

 1. nu e transmis meciul nu?de niciun program tv:|?

  RăspundețiȘtergere
 2. pe toti jegosii ii transmit macar un meci numai pe noi nu...!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. online nu se poate vedea pe vreun site?

  RăspundețiȘtergere
 4. 1-0 a pierdut pana pui aici stirea gazistule toti oamenii merg si se uita pe gsp.ro!

  RăspundețiȘtergere
 5. MTK-Gaz Metan 1-0
  gol Balajti :((

  RăspundețiȘtergere
 6. nu-i bai e doar un amical. lasa ca ii incearca nea pustai pe toti si isi face o imagine despre echipa. batem maine pe zaporoje :)

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce echipa a folosit? Ce fundasi, ce atacanti? Iar luam goluri si nu dam!

  RăspundețiȘtergere
 8. Golul s-a luat cand am inceput sa facem schimbari .. sa bagam jucatori noi veniti.. pana s-a jucat cu majoritatea titularilor din sezonul trecut a fost 0-0

  RăspundețiȘtergere
 9. astia ma... o fost doar un amical! Nu conteaza rezultatul ci ca echipa sa se omogenizeze. Avem si multi jucatori noi care trebuie testati de Pustai. Dureaza pana se leaga niste relatii de joc.

  Gaziştii au început jocul în formula: Pleşca - Trtovac, Lazăr, Markovic,Ciucă - Vasilache, Todea, Fl.Dan, Sălăgean - Vitinhio, Roman

  După pauză tehnicianul Cristi Pustai a rulat tot lotul.

  Sursa: GascaSlugilorProaste.ro

  RăspundețiȘtergere
 10. Domnule Anonim 22:25 , eu am si alte treburi , poate am si eu voie sa ies pe o terasa la o berica ,crezi ca am timp non-stop sa ma ocup de site ? Eu in primul rand nu sunt platit ca sa va tin pe voi toti suporterii la curent cu stiri legate de echipa.Daca nu esti multumit , te rog sa nu mai intri pe acest site.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.