Gaz Metan pierde din nou in amicale


După 10 zile petrecute la Debrecen, Gaz Metan Mediaş şi-a stabilit cartierul general la centrul olimpic de la Tatabanya, pentru a doua etapă a stagiului de pregătire, care se va întinde pe încă o săptămînă.
Echipa condusă de tehnicianul Cristi Pustai s-a deplasat marţi seară la Gyor pentru o dublă confruntare cu formaţia maghiară. În nocturnă, de la ora 21:30, medieşenii au întîlnit prima echipă a celor de la Gyor, la finalul întîlnirii ei fiind învinşi cu 1-0 printr-un gol încasat în minutul 52.
Tehnicianul Cristi Pustai a început jocul în formula Buchta - Zaharia, Akaky, Frăsinescu, Vukadinovici - Avram, Todea, Vasilache, Petre - Vitinho, Buş. După pauză au mai evoluat Fl. Dan şi Bud.
Totodată, începînd cu ora 19:00, gaziştii au pierdut în compania echipei secunde a maghiarilor cu scorul de 2-0, meci în care Pustati a mizat pe mai mulţi fotbalişti aflaţi în probe.
Cosmin Prisca

13 comentarii:

 1. Nu e nici o problema , in amicale e posibil orice ,testam multi jucatori , o sa vedeti ca in campionat o sa jucam altceva.

  RăspundețiȘtergere
 2. Aici si acum se vede adevarata valoare a antrenorului! NOROC sa aveti in campionat sa nu retrogradati!

  RăspundețiȘtergere
 3. O SA TERMINAM CAMPIONATUL IN PRIMII 1O.

  RăspundețiȘtergere
 4. Sa dea Domnul! Dar nu prea cred!

  RăspundețiȘtergere
 5. Stati linistiti , in campionat vom juca mult mai bine , odata cu venirea lui AKAKI SI ERIC.

  RăspundețiȘtergere
 6. Va fi foarte greu in campionat dar nu cred ca o sa retrogradam.Totusi nu e bine ca nu reusim sa castigam si marcam destul de putin.Sa speram ca vom castiga in campionat si baietii ne vor face iar fericiti.HAI GAZU!HAI BAIETII!

  RăspundețiȘtergere
 7. Aceste jocuri amicale au rolul de testa jucatori pe diverse posturi in ideea de a te decide cum sa formezi echipa de baza care va activa in viitorul campinat. Desigur, ar fi bine sa si marchezi, dar nici nu cred ca e bine sa fortezi un rezultat riscind accidentari ceea ce am vazut ca se intimpla pe la unii prin amicale.
  Indiferent de rezultatele amicale, HAI GAZUUUUUUUUUUUU!

  RăspundețiȘtergere
 8. De Bawab nu am mai auzit nimica :| ??
  Stiti ceva?

  RăspundețiȘtergere
 9. Bawab e accidentat,se antreneaza singur , dar isi va reveni pana la meciul cu CFR din prima etapa.

  RăspundețiȘtergere
 10. plesca

  frasinescu, akaky, markovic, buzean

  vasilache, breeveld, fl. dan, petre

  bawab, bud

  RăspundețiȘtergere
 11. Si Eric a semnat dar trebuie sa primeasca cartea verde de la ucrainieni.

  RăspundețiȘtergere
 12. @Anonim says:
  4 iulie 2012, 10:24 ..acrii strugurii ..asai? de unde esti ..sibiu sau mures?? lasa frate ca rezultatele nu conteaza.sa se pregateasca bine ..in meciurile astea nea pustai cauta cel mai bun 11.pacat ca a pus gazistul secvente de la meciul cu gyor ...mai bine sa nu vedem nimic ..ii vedem in campionat. cu ce ati fi mai multumiti sa joace gazu cu echipe din liga a5a ..a6a din ungaria si sa bata 17-0??? cu siguranta in campionat gazu nu va inregistra celeasi rezultate.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.