Llullaku a parasit echipa din Medias

Gaz Metan a încheiat campania de transferuri, odata cu stagiul de pregătire din Ungaria. Preşedintele clubului, Ioan Horoba, a declarat astăzi într-o conferinţă de presă ca exită totuşi posibilitatea unui ultim transfer în zilele următoare.  Patru jucători au fost aduşi în această perioada iar un al cincelea se afla de astăzi în teste,  sub comanda lui Cristian Pustai. Vasilache, Florin Dan, Vali Negru şi Buş sunt certitudinile din lotul cu care Gaz Metan va aborda noul sezon. Mai sunt unele semne de întrebare în ceea cel priveşte pe brazilianul Anderson, adus în probe de Eric De Oliveira. Situaţia sârbului Llullaku a fost clarificată în cursul acestei săptămâni.  Datorită pretenţilor financiare exagerate, clubul Gaz Metan a renunţat la serviciile acestuia. Ultimul jucător care va fi testat de Cristian Pustai a sosit aseară. Este vorba despre mijlocaşul scoţian Ross Forbes în vârsta de 23 de ani. Britanicul a evoluat pentru Motherwell în 55 de partide. Lotul complet al echipei Gaz Metan Mediaş va fi definitivat până luni.
www.novatv.ro

24 de comentarii:

 1. Ioan Horoba e noul director al clubului Gaz Metan Medias.

  RăspundețiȘtergere
 2. Ai gresit.Ioan Horoba e noul presedinte al CS GAZ METAN, adica cel mai tare.Si v-a explicat si situatia lui ERIC.Daca era putin destept ERIC anul trecut si nu visa cai verzi pe pereti azi era cel mai mare transfer al anului.Ca a fost mai bun si decat Wesley.

  RăspundețiȘtergere
 3. Da,presedinte.M-am incurcat.Scuze

  RăspundețiȘtergere
 4. aveam oricum destui atacanti:

  bawab, bud, bus, roman si vitinho. ajung 5 intru sistem cu 1 singur varf impins, probabil doar bawab poate juca si in spatele altui varf ca restul sunt varfuri de careu...

  RăspundețiȘtergere
 5. guta avem doar 4 atacanti roman e doar umplutura

  RăspundețiȘtergere
 6. Apai eu chiar numai inteleg nimica cu Eric, este sau nu la noi???????????????

  RăspundețiȘtergere
 7. Roman cel mai slab atacant din lume...

  RăspundețiȘtergere
 8. ba da ma ..doar in acte eric nu e la noi ..aveti rabdare cateva zile sa se desparta oficial de ucrainieni si semneaza cu gazu. numa ca pe aia din ucraina ii doare in spitz de asta ...si tot amana sa trimita actele.

  RăspundețiȘtergere
 9. ukraina e cea mai penala tara sau natie posibila, asta o stiu din surse sigure, sunt niste comunisti/ bolsevico socialisti comunisti.

  RăspundețiȘtergere
 10. Bratu a fost mult mai slab decat Roman... Muuult !!!

  RăspundețiȘtergere
 11. lasa lasa ca de nu erau golurile lui roman .. nu stiu zau unde eram acum. nu va mai luati ba de jucatori. iar vorbesc ultrasii de pe net.

  RăspundețiȘtergere
 12. Pe hartie avem acoperite toate posturile dar rezultate nu se vad deocamdata(ma refer la meciurile de pregatire)dar sa speram ca o sa se vada in campionat si nu o sa ne mai luptam la retrogradare.Orice ar fi voi fi mereu alaturi de aceasta echipa.HAI GAZU!HAI BAIETII!

  RăspundețiȘtergere
 13. gazistule.. ne strangem la 7.30 acolo la casa de bilete sa intram in stadion mai organizat?? sa ne cautam unii pe altii prin sectoru F nu-i treaba buna.

  RăspundețiȘtergere
 14. Gazistule,
  Mijlocasul scotian va juca in amicalul cu Vointa? Va ramine la GMM?
  Este adevarat ca transferuri se pot face doar pina in data de 20.07.2012? Daca da, atunci cum mai poate juca Eric si Mera la GMM daca nu depun contractele la liga pina la acea data?

  Multumesc anticipat de raspuns.
  HAI GAZUUU!

  RăspundețiȘtergere
 15. transferuri se pot face pana la sfasitul lunii august ..

  RăspundețiȘtergere
 16. Mijlocasul scotian Ross Forbess va juca in aceasta seara.Ioan Mera trebuie sa ajunga cat de curand la Medias.Ne vedem la ora 20:00 in sectorul F.

  RăspundețiȘtergere
 17. În deschidere, începând cu ora 19, se vor întâlni echipele secunde, prilej cu care vor fi testaţi ultimii jucători veniţi în probe.

  RăspundețiȘtergere
 18. Perioada de transferuri in Romania se incheie pe 15 septembrie, atotstiutorilor! :P

  RăspundețiȘtergere
 19. Nea Mitica daca ai informatii precise spune-le nu lua la misto. De aceea suntem aici sa ne informam, ca vezi ca in orasul asta slabe surse de informare. Daca ai informatii noi te rugam sa le faci public aici si noi iti vom multumi.

  RăspundețiȘtergere
 20. Daca vrei sa afli informatii mai vechi sau mai noi si de ori ce fel, este foarte simplu...intreaba-l pe Dl. Google si te va informa.

  RăspundețiȘtergere
 21. mitica ai vorbit sa nu taci.. nu ca ar conta.. dar iti dau peste nas pt ca te crezi mai inteligent ca altii defapt in romania perioada de transferuri se incheie pr 10 sept. nu pe 15. chiar astazi a spus la tv impresarul florin manea.. e chiar asa de greu sa raspunzi frumos fara sa fi mistocar??

  RăspundețiȘtergere
 22. asa intrebare,...asa raspuns.

  RăspundețiȘtergere
 23. bine ma, va luati si voi dupa mitica...

  RăspundețiȘtergere
 24. ba fratilor nu va mai crtati ca nu se merita. prima data ne trebuie o galerie in conditii si nu sa-i puna la subsol ca de acolo nu se aude nimik. si in al doilea rind trebuie sa fim alaturi de achipa .

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.