Victoras Astafei imprumutat la Gaz Metan

Atacantul echipei FCM Targu Mures , Victoras Astafei in varsta de 25 de ani , a fost imprumutat la Gaz Metan pentru 1 an.

8 atacanti are Gazul in lot : Cristi Bud , Sergiu Bus , Dan Roman , Thaer Bawab , Vitinho Medeiros , Azdren Llullaku si Victoras Astafei.

10 comentarii:

 1. Transferuri fara cap.. oricum gazu joaca cu unu singur si cu un mijlocas ofensiv... degeaba avem 8..din care numa 3.. maxim 4 is de liga 1.. Restul au venit la noi doar ca nu au gasit alt loc mai bun..cum era si de asteptat.. bud e numaru unu.. si bawab care daca nu ar fii asa individualist ar face treaba buna.. stul rezerve de lux

  RăspundețiȘtergere
 2. nu e mare smecherie ce face horoba,jucatori de la FCM TG.MURES care au retorgradat cu acesti jucatori in teren F.Dan,C.Vasilache,V.Astafei...oare sa fi fost ei vedetele echipei insa nu s-a luptat nimeni sa ii ia decat U Cluj muribund si Gaz Metan

  RăspundețiȘtergere
 3. Anderson Rodrigues nu va semna cu Gaz Metan.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu ca ii iau apararea lui horoba ca si el e un nesimtit si un ingamfat de prima clasa ..dar faza cu banii si investitiile in jucatori e exact ca cea de la galati ..la aia toti banii merg la sefii din combinat ..iar la noi la sefii din gaz.si daca aia nu vireaza bani pt. echipa ..ca nu vor ce ar putea face unu ca horoba??? numa sa se certe cu ei ..si aia sa-l dea afara. nu ati vazut ca la galati au venit 20 de mil de euro din liga campionilro si ei erau sa fie depunctati ca nu au platit 50 ..100 de mii de euro pe didi ..pt. ca sefii din combinat nu au virat banii.exact aceeasi treaba e si la gazu. problema e ca pt. un salar cat e el toti se fac umili si tac din gura ..si antrenorii si conducerea clubului ..toti.

  RăspundețiȘtergere
 5. ce se aude despre accidentarea lui Vitinho ? :|

  RăspundețiȘtergere
 6. atunci eu va urez nervii placuti cu casca in cap la medias :)) eu sunt de parere ca eric e singurul transfer notabil

  RăspundețiȘtergere
 7. Vitinho e lovit la genunchi.Luni va merge la un control , si atunci vom sti exact ce are si daca poate juca sau nu vineri cu Bistrita.

  Anonim 13:30 , e bine ca a venit si Astafei.Acum va fi o mare batalie pentru atacul echipei , dupa cum vezi si tu , nu prea o ducem bine in atac.

  RăspundețiȘtergere
 8. gazistule astafei poate evolua si mijlocas ofensiv sau mijlocas stanga!

  RăspundețiȘtergere
 9. poate acesta sa inscrie,ptr ca in meciul cu panduri tg jiu sa vazu slaba miscare in ofensiva!!!!

  RăspundețiȘtergere
 10. degeaba avem 8 .. si nici unu de calitate ... degeaba avem 8 .. si nu stim sa o bagam in poarta... degeaba avem 8 .. si ne dau mijocasi din cand in cand cate un gol... degeaba avem 8 si toti nu stiu sa fuga.. degeaba avem 8 si au venit sa cunoasca fetele din medias..:D

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.