Vitinho are ruptura de ligamente

Atacantul Gazului ,  brazilianul Vitinho Medeiros s-a accidentat grav în minutul 1 al jocului cu Pandurii, si a fost nevoie sa se deplaseze la Cluj pentru un control.Raspunsul a fost unul negativ din partea medicilor,RUPTURA DE LIGAMENTE.Miercuri jucatorul urmeaza sa se prezinte la o clinica din Bucuresti pentru a fi verificat si de alti doctori.''Am urmărit o minge lungă, iar adversarul m-a prins cu genunchiul întors. A fost o lovitură puternică. Nu am putut dormi toată noaptea, mă doare îngrozitor genunchiul, care este foarte umflat”, a precizat Vitinho.
Suntem online si pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/GazMetan

13 comentarii:

 1. paul afla te rog cat sta pe tusa!multumesk

  RăspundețiȘtergere
 2. Gazistule,

  Eric are sanse sa joace cu Steaua ?

  RăspundețiȘtergere
 3. undeva intre 6 luni si 1 an !!!! pacat de el...

  RăspundețiȘtergere
 4. in 2 saptamani maxim va juca eric am vorbit cu el ..Forta gazu

  RăspundețiȘtergere
 5. Victor, fii tare! Suntem alaturi de tine!

  RăspundețiȘtergere
 6. Daca mai era Ovidiu la echipa il recupera in 5 luni de la operatie.

  RăspundețiȘtergere
 7. Am zis eu bine ca 6 luni minim,exact cea patit Bud,trebuia rosu la cioban ca o intrat la rupere,mare pacat si era si in crestere de forma,Victor fi tare si insanatosire grabnica,ce nu te omoara te face mai puternic!!!!!!!!!!!!Noi medesenii suntem alaturi de tine!!!.

  RăspundețiȘtergere
 8. din cate stiu eu kurti asa si-a facut contractul cu steaua incat daca apar accidentari la gazu sa ii poata recupera si pe ei. probabil vitinho va sta mai mult la bucuresti sa se poata recupera cu kurti .. bud a si meniscul rupt nu doar ligamentele .. fi tare vito ..bine macar ca-i sotia cu el la medias si-l sustine moral

  RăspundețiȘtergere
 9. Kurti nu are semnat niciun contract cu Steaua.

  RăspundețiȘtergere
 10. mai bine atunci ..nu e kinetoterapeutul stelei??? pana la urma nici nu conteaza ce e atat timp cat ii va ajuta si pe jucatorii de la medias.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.