Azdren Llullaku :''Inca nu am aratat nimic''

Atacantul Gazului , Azdren Llullaku a declarat pentru Site-ul Suporterilor ca este foarte fericit pentru ca fanii i-au apreciat evolutia din partida cu CS Severin.

''Cred ca echipa a jucat foarte bine , speram că fanii sunt fericiti ,  pentru mine a fost primul meci si cred ca am debutat bine , si trebuie sa continuam sa jucam la fel de bine.Important este ca am castigat , suntem o echipă puternică . In meciul cu Brasov incercam sa jucam la fel de bine ca in ultimele 2 meciuri''.

''Sunt foarte fericit pentru ca suporterii mi-au apreciat evolutia  , am aratat doar inceputul meu , si cred ca am jucat bine , dar acesta este doar începutul , nu am făcut inca nimic .A declarat Azdren Llullaku.

 

14 comentarii:

 1. bravo, eu zic ca ai jucat foarte bine !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multa bafta Denny.Sa marchezi etapa viitoare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Are tehnica buna dar putin egoist daca pe viitor se concentreaza mai mult pe jocul de echipa ... va fi urmatorul EXPORT in vara !!! sau chiar in iarna daca va deveni TITULAR

  RăspundețiȘtergere
 4. mai usor cu exportul ..ca am jucat cu severin ..sa-l vedem cu brasov ... sa-l vedem cu astra ..sa-l vedem cu echipe deastea de mijlocul clasamentului. e cat de cat bunicel,dar are un mare defect..e egoist ..sa marcheze sa-si faca treaba ...si n-are nimeni nimic cu el.

  RăspundețiȘtergere
 5. Prima impresie este buna, sa vedem urmatoarele meciuri. Oricum, Azdren a aratat multe calitati, daruire in joc si a multumit fanii GMM prin prestatia sa. Putem spune ca Azdren, prin prestatiile sale bune, va cistiga inimile suporterilor echipei GMM. Succes , Azdren, te apreciem si asteptam sa ne bucuri prin evolutiile tale.

  HAI AZREN!, HAI GAZUUU !

  RăspundețiȘtergere
 6. Cred ca avem potential bun prin lotul actual, putem aborda serios unul din primele 7 locuri, chiar si Cupa Romaniei. Succes jucatorilor, unitate, disciplina,colaborare, rezultate bune, si cu siguranta va veni si rasplata.Jucatorii, asa cum este normal, sint platiti in bani, noi, fanii GMM, vrem sa fim platiti de catre jucatori in bucurii.

  HAI BAIETII !, HAI GAZUUU!

  RăspundețiȘtergere
 7. a incercat omul sa arate ca are valoare (are ceva valoare), dar valoare nu poti sa o areti intr-un joc de echipa daca nu intri in combinatii cu coechipierii tai, asa ca mai mult cu echipa Azdren ca va veni si golul. bafta.
  HAI GAZU! HAI BAIETII!

  RăspundețiȘtergere
 8. Bine a zis domnul Horoba
  SA UMPLEM STADIONU LA MECIUL CU CHIAJNA !!!!
  LA REVNIREA LUI ERIC !!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. A jucat bine pentru debut... Putin egoist, dar are potential. Daca vrea sa munceasca, e ok. Mult succes si bine ai venit la GAZUL NOSTRU!

  RăspundețiȘtergere
 10. care-i faza ca i-a luat lulacu nmarul lui bud?????? de etapa viitoare cica lulacu va avea nr. 7.

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu i-a luat nici un numar.Fiecare joaca cu numarul lui.

  RăspundețiȘtergere
 12. Bud a luat nr 9 care a fost a lui Bus si Llullaku a luat nr 7 pe care l-a lasat Bud liber! ;)

  RăspundețiȘtergere
 13. se lauda pe facebook azdimineata lulacu , ca a luat nr 7.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.