Ghinionul a cazut pe Vitinho Medeiros

Accidentat in primul minut al meciului dintre Gaz Metan Medias si Pandurii Targu Jiu , atacantul Gazului , brazilianul Vitinho Medeiros , a primit miercuri o veste cum nu se putea mai proasta din partea medicilor de la o clinica din Bucuresti.Jucatorul are ruptura de ligamente colaterale si va lipsi de pe teren din de 4 luni.Astfel jucatorul are sanse foarte mici de a mai prinde un meci in acest tur de campionat.

8 comentarii:

 1. fi tare vito ..4 ..5 luni nu-s asa mult. de erau alte ligamente ..sa stea vreo 8 ..9 luni. oricum daca va fi serios si se recupereaza bine ..revine mai repede de 4 luni

  RăspundețiȘtergere
 2. fortatil ca pe Alex M. si o sa ajunga si el "bine" :)))))

  RăspundețiȘtergere
 3. la alex muntean i-au gresit taranii de doctori operatia.. a recitivat accidentarea din cauza lor

  RăspundețiȘtergere
 4. apropo de muntean ..cat mai are de stat pe tusa?

  RăspundețiȘtergere
 5. cred ca "pompa" se poate lasa de fotbal!

  RăspundețiȘtergere
 6. In acest articol este vorba despre accidentarea lui Vitinho , de ce vorbiti despre alt jucator ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Ligamentele colaterale (interne sau externe) se sudeaza singure, prin recuperare medicala, nefiind nevoie de interventie chirurgicala, pentru plastia acestora, ca in cazul ligamentelor incrucisate (anterioare sau posterioare).
  Asadar, nu e o veste chiar asa de proasta, se putea si mai rau.

  RăspundețiȘtergere
 8. A fost si la domnul Pompiliu Popescu medicul nationalei ..si el l-a consultat. o sa fie bine. cel mai important e sa fie tare ..si sa aiba incredere atunci cand va reintra pe teren. sa aiba forta mentala sa treaca peste teama unei recidive. bafta multa vito.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.