Bilete pentru meciul cu Universitatea Cluj

Conducerea echipei Gaz Metan Medias , va pune incepand de joi 27 septembrie , bilete in vanzare pentru meciul de sambata dintre Gaz Metan si Universitatea Cluj , partida contand pentru etapa a-9-a a ligii 1 si care va incepe la ora 17.00.Pretul unui bilet e de 10 lei in toate sectoarele stadionului.

Iata programul de vanzare a biletelor :

Joi - Vineri : 16.00 - 18.00
Sambata : 12.00 - 17.00

5 comentarii:

 1. meciul suferintei :)). avantajul nostru e ca ei au meci tocmai la tulcea ..atatea ore de mers cu autocarul ..dus ..meciul plus intors ..numa de fotbal nu le arde sambata.

  RăspundețiȘtergere
 2. Trebuie sa mergem la meci ! Sint si eu unul dintre mediesenii dezamagiti de rezultatele din ultima vreme, dar, mergind la meci, vom arata ca sintem dispusi pt. o ultima incercare, un ultim credit acordat conducerii GMM. Consider ca intotdeauna vinovati nu pot fi decit cei din STAFF, nu jucatorii. Daca STAFF-ul este unul profesionist, atunci terbuie sa gaseaca solutii , reguli, disciplina. Jucatorii sint o echipa, dar daca o echipa nu este condusa dupa reguli clare si nepartinitoare, atunci aceasta se destrama chiar daca in interiorul echipei sint numai profesionisti.
  Acum, in al 12 ceas, de dragul mediesenilor care inca spera intr-o revenire a echipei, stimati jucatori, d-le antrenor Pustai si d-le Horoba, UNITI-VA ! In felul acesta demonstrati ca sinteti cu adevarat profesionisti si ca puteti trece peste toate neintelegerile. O echipa este cu adevarat mare in momente grele, cind stie sa revina si sa remonteze ceea ce s-a pierdut.

  HAI BAIETII ! HAI DOMN PROFESOR !

  RăspundețiȘtergere
 3. Asa este baieti unitiva ca avem nevoie de forta-Si noi suporteri sa incercam sa mai incetam cu criticele si sa incepem sa sustinem echipa-HEI HEI HAI GAZU.

  RăspundețiȘtergere
 4. o dat Domnul Dumnezeu sa-i batem pe caracal o echipa de liga 3 in min 90 gol avram.Asa ceva....te iau toti dracii cind vezi!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.