Formeaza primul ''11'' pentru meciul de sambata

Daca ai fi antrenorul Gazului pentru meciul de sambata de pe teren propriu cu Concordia Chiajna , care ar fi primul ''11'' trimis pe teren ?

Mai jos sunt prezentati jucatorii apti pentru acest meci.

Portari : Razvan Plesca , Milos Buchta , Alexandru Greab

Fundasi : Akaki Khubutia , Radu Zaharia , Sergiu Muth , Ivan Vukadinovic , Jasmin Trtovac , Madalin Ciuca , Cosmin Frasinescu , Zarko Markovic.

Mijlocasi : Razvan Avram , Valentin Negru , Ciprian Vasilache , Nicandro Breeveld , Ciprian Petre , Cristian Todea , Aymen Tahar , Eric de Oliveira , Florin Dan , Costin Gheorghe .

Atacanti : Thaer Bawab , Dan Roman , Azdren Llullaku , Victoras Astafei.


56 de comentarii:

 1. Buchta - Vukadinovic, Markovic, Khubutia, Petre - Vasilache, Breeveld, Dan, Avram - Eric, Astafei

  RăspundețiȘtergere
 2. -----------------------Buchta-------------------
  Frasinescu---Akaki Khubutia--Zarko MArkovic--Ivan Vukadinovic
  Nicandro Breeveld--Aymen Tahar
  Victoras Astafei--Eric De Oliveira--Ciprian Petre
  Azdren Llullaku

  RăspundețiȘtergere
 3. plesca-vukadinovic,markovic,khubutia,zaharia-avram,eric ,breveld ,dan-satafei,bawab

  RăspundețiȘtergere
 4. trebuie castigat meciul la mijloc.BUCHTA-portar.AKAKI,MARKOVICI-centrali,TRTOVAC-stanga,FRASINESCU-dreapta.TODEA,ERIC-mijlocasi centrali,ASTAFEI-stanga,VASILACHE-dreapta,BAWAB si LLULLAKU-atacanti

  RăspundețiȘtergere
 5. Buchta-Markovic-Frasinescu-Eric De Oliveira-Thaer Bawab-Costin Gheorghe-Avram-Astafei-Llullaku-Ciprian Petre-Sergiu Muth

  RăspundețiȘtergere
 6. plesca----zaharia-muth-frasinescu-markovic----r.avram-vasilache-c.petre-florin dan----bawab-astafei

  RăspundețiȘtergere
 7. Plesca|trtovac-frasinescu-markovic-buzean|astafeibreveld-tahar-petre| eric-lullaku..

  RăspundețiȘtergere
 8. razvan plesca zarko markovic cosmin frasinescu buzean ionut jasmin tartovac ciprian petre cristian todea eric de oliveira razvan avram bawab si victoras astafei

  RăspundețiȘtergere
 9. Buchta
  Trtovac Frasinescu Markovic Vukadinovic
  Nicandro
  Astafei(Vasilache) Eric C. Petre
  Llullaku Bawab(Astafei)

  RăspundețiȘtergere
 10. buchta
  Trtovac Akaki Frasinescu Markovic
  Dan Florin BREEVELD
  ASTAFEI ERIC Petre
  BAWAB SAU lullaku

  RăspundețiȘtergere
 11. portar-buchta
  fundasi-ciuca-frasinescu-markovic-akaki
  mijlocasi-eric-vasilache-todea-petre
  atacanti-llullaku-astafei

  RăspundețiȘtergere
 12. buchta
  markovic akaki vukadinovic frasinescu
  eric c.petre v.negru
  astafei bawaab f.dan

  RăspundețiȘtergere
 13. plesca
  trtovac akaki markovic vukadinovic
  c.gheorghe eric todea c.petre
  astafei llullaku

  RăspundețiȘtergere
 14. BUCHTA-TRTOVAC,FRASINESCU,MARKOVIC,BUZEAN-ASTAFEI,C.GHEORGHE,ERIC,C.PETRE - LULAKU,BAWAB

  RăspundețiȘtergere
 15. ECHIPA DE MAI SUS MI SE PARE CEA MAI BUNA IN MOMENTUL DE FATA

  RăspundețiȘtergere
 16. buchta
  frsainescu-markovici-akakaki-ivan vukadinovici (BUZean)
  petre-eric de oliveira-florin dan-razvan avram
  thaer bawab-azdren llulaku
  Parerea mea cea mai buna echipa..

  RăspundețiȘtergere
 17. Plesca
  Akaki, Muth, Vukadinovic, Markovic
  Petre, Todea, C. Gheorghe, Eric
  Astafei, Bawab

  RăspundețiȘtergere
 18. Buchta---Frasinescu-Akaki-Markovic-Ivan---Petre-Vasilache-Eric-Astafei---Bawab-Lullaku

  RăspundețiȘtergere
 19. Buchta...Frasinescu..Muth..Markovic..Vukadinovic....V.Negru..Todea..C.Petre..Eric..Astafe....Bawab..Lullaku.

  RăspundețiȘtergere
 20. Buchta - Khubutia, Negru, Markovic, Trtovac - Eric, Petre, Vasilache, Munteanu - Bawab, Bud

  RăspundețiȘtergere
 21. Eu as incepe cu Plesca in poarta pentruca asa ar trebui normal,dupa inexactitatile lui Buchta din ultima perioada si avand in vedere ca amandoi sunt cam de aceeasi valoare.Pe linia de fund as incepe cu markovic si Muth ca stoperi,Frasinescu in dreapta ca o solutie de avarie in lipsa unui fundas dreapta de valoare si vukadinovic in stanga,tot asa in lipsa de alte solutii(buzean o alta varianta dar vine dupa o accidentare).Tahar care creste meci de meci si face o risipa mare de energie in fata apararii!O linie de 4 mijolcasi cu Llullaku in stanga si Astafei in dreapta pentruca o sa avem viteza in benzi,iar in centru vasilache si Eric mai avansat ca un al doilea varf(nu stiu cit de pregatit e sa inceapa titular) care au o tehnica deosebita si pot face diferenta oricand.Varf impins Bawab(in lipsa lui Bud)!Un 4-1-4-1 care se transforma in 4-1-3-2 pe faza de atac prin avansarea lui Eric.O schimbare de sistem care poate fi cu 2 taisiuri dar totusi jucam acasa cu Chiajna si alta varianta nu avem decat sa atacam si sa luam cele 3 pct puse in joc.

  RăspundețiȘtergere
 22. daca va intrebati unde-i petre cred ca este iesit din forma si i-ar prinde bine putina tusa asa ca sa reflecteze putin la ce are de facut cind intra in teren pe viitor.El trebuie sa inteleaga ca suporterii asteapta de la el mult mai mult,adica sa joace constant bine, meci de meci!

  RăspundețiȘtergere
 23. Si cum vrei sa isi intre petre in forma pe banca? :))) tusa e buna pt a pedepsi jucatorii care nu joaca datorita figurilor si fitelor de mari fotbalisti. cred ca lui petre ii lipseste un fundas bun cu care poate sa faca bine jocul pe banda. lui ii trebuie un fundas care urca .. care sa-l ajute. sincer nu cred ca ar fi bine ca petre sa stea pe banca.

  RăspundețiȘtergere
 24. tara lui andrei :))12 septembrie 2012, 22:25

  sincer nu fac eu echipa ca is doar un simplu spectator .. Deaia e pus acolo nea pustai cu intregul staf sa gandeasca cel mai bun 11.. dar cand ii vad pe toti acesti tineri de 21..22 de ani la nationala ..cum e gicu grozav.. cum e mățel.. sau maxim .. iar noi il avem pe muth care sa fim seriosi pe postul lui nu e mai slab decat ceilalti tineri .. si noi nu-l jucam deloc.nu o fi mai bun muth ca markovic.. dar ca ceilalti sigur e. Nu inteleg cu ce a gresit baiatul asta asa grav de nu i se acorda minute..daca as fi pustai cu siguranta l-as baga titular pe murh meci de meci nu doar sambata

  RăspundețiȘtergere
 25. petre poate sa isi intre in forma prin felul in care se pregateste zi de zi la antrenamente si apoi la concentrarera maxima asupra jocului atunci cind intra in teren!daca el se culca pe o ureche la gindul ca indiferent cum joaca are locul de titular asigurat atunci nu e bine.Nu e posibil la nici o echipa ca un jucator sa aiba un meci bun dupa care sa traiasca alte 4,5.Dupa ideea asta propun sa i se dea o sansa si lui vasilache atunci nu?Iar treba cum ca ii lipseste un fundas....prietene numai tu si Gigi Becali(cica deaia nu a jucat nimic Tanase la nationala ca nu l-a ajutat Rat)Mi se pare penibil.Petre ar trebui sa inteleaga ca la experienta lui si fotbalul pe care-l stie oamenii se asteapta mult mai mult de la el,adica sa faca diferenta pentruca poate!!!

  RăspundețiȘtergere
 26. Eu l-as lasa in poarta tot pe -BUCHTA-, chiar daca a avut unele ezitari in ultimele meciuri, dar sa nu uitam ca, in schimb, a scos unele mingi f. grele, pe care scria "gol", si are un avantaj fata de Plesca, iese mult mai curajos din poarta pe centrari si in situatiile de contraatac ale adversarului, in linia de fund i-as pune pe -TRTOVAC- pe dreapta, e mai bun decat Zaharia si mai are un atu in plus - dorinta de revenire dupa accidentare, in centru -FRASINESCU- si -MARKOVIC-, mult mai buni decat Muth sau Akaki, iar pe stanga -VUKADINOVIC-, mai am un argument pentru care am ales aceasta linie de aparare, masivitatea jucatorilor, nu uitati ca tocmai acest aspect ne aduce un avantaj la fazele fixe. Ca mijlocas la inchidere l-as folosi pe -BREEVELD- mai vanos si mai puternic decat Tahar si la fel de disponibil la efort, dar totusi, cu tot respectul pentru Todea si pentru ce a facut la echipa, mai tanar decat el, ca mijlocasi de banda i-as pune pe -PETRE- pe dreapta, chiar daca pare putin iesit din forma, eu zic ca avem nevoie de experienta si de travaliul lui pe teren, -VASILACHE- pe stanga, iar in centru pe -ERIC- pe post de jolly-joker, omul cu mintea limpede, omul cu pasa decisiva, un fel de Sanmartean de la Vaslui. In atac as merge pe mana lui -ASTAFEI- si -LLULLAKU- doi jucatori tehnici si rapizi numai buni sa primeasca pasele in adancime de la Eric si, bineinteles sa dea si gol. Daca Bud ar fi fost apt de joc, as fi facut doua modificari, Astafei, mai retras, in locul lui Vasilache iar Bud in locul lui Llullaku varf impins, adica un 4-1-4-1, asa merg pe 4-1-3-2 care, zic eu, poate sa fie o solutie castigatoare.

  RăspundețiȘtergere
 27. indolentul si nesimtitul de vasilache nu are ce cauta pe teren! Degeaba e el tehnic si "meserias", ca nu fuge nici cat Buchta intr-un meci. Isi bate joc de coechipieri si de noi toti! Sa-ti fie rusine, bai, marmalache! De asta te-ai ratat ca fotbalist!

  RăspundețiȘtergere
 28. E valabil si pentru "marele" (la propriu) Florin Dan, dar el macar are scuza, ca e mai batran si nu poate fugi! Marmalache poate, dar nu vrea, nesimtitu'!

  RăspundețiȘtergere
 29. ---------------Plesca--------------
  Frasinescu--Muth--Markovic--C.Petre
  ---------------Todea---------------
  Astafei---Tahar--Breveeld---Lullaku
  ---------------Bawab---------------

  Rezerve: Buchta--Trtovac,Akaki,Buzean--Avram,Fl.Dan--Eric(nu e inca pregatit 100%, la fel si Buzean)

  RăspundețiȘtergere
 30. ------------------Buchta---------------------
  Trtovac--Frasinescu--Markovic--Vukadinovic
  -------------------Tahar---------------------
  C.Petre-----Breeveld---Eric-----Lullaku
  ------------------Astafei--------------------

  Rezerve: Plesca--Zaharia,Akaki,Trtovac--Todea,Avram--Bawab

  RăspundețiȘtergere
 31. Butcha
  Tartovac Frasinescu Markovic Vukadinovic
  Tahar Todea
  Astafei Eric Petre
  Lullaku

  RăspundețiȘtergere
 32. plesca(ar cam fi si randul lui).. frasinescu muth markovic ciuca astafei breveld tahar petre lulalu bawab.. eric buzean si trtovac nu cred ca pot duce inca 90 de minute deci nu pot fi titulari.

  RăspundețiȘtergere
 33. Portari :
  Milos Buchta

  Fundasi :
  Cosmin Frasinescu, Akaki Khubutia, Zarko Markovic, Jasmin Trtovac ;

  Mijlocasi :
  Razvan Avram, Florin Dan, Eric de Oliveira, Ciprian Petre ;

  Atacanti :
  Victoras Astafei, Thaer Bawab .

  RăspundețiȘtergere
 34. ---------------Buchta-------------
  -------? , Muth, Markovic, ?-----
  -----------Breeveld, Tahar-------
  ---------Avram, Eric, Asafei----
  ---------------Lullaku-------

  Probleme la echipa sunt fundasi laterlai, nici unu ne u fundas lateral de meserie, toti fiind reprofilati din fundasi centrali in fundasi de banda. In momentul de fata cred ca cei mai buni pe linia de fund pe langa Muth si Marcovic ar fi frasinescu in dreapta si Petre in stanga. Pat mult mai tehnici decat ceilalti si sunt mult mai utili in faza ofensiva.

  Zaharia, Ciuca, Trtovac, Vukadinovici sunt inutili pe faza ofensiva, dau in cel mai bun gaz o centrare buna pe meci.

  RăspundețiȘtergere
 35. 4-4-2
  -------Plesca-----
  zaharia vukadinovik Markovic Tartovac

  C.Vasilache Todea Eric de Ol. Astafei
  (C.Petre)
  Llullaku Bawab

  RăspundețiȘtergere
 36. Buchta
  Vukadinovic Muth Markovic Frasinescu
  Vasilache Breeveld Ciprian Petre
  Eric De Oliveira
  Llullaku Astafei

  RăspundețiȘtergere
 37. Daca antrenorul Cristi Pustai cantareste(la figurat) cu aceeasi masura evolutiile fiecarui fotbalist la antrenamentele zilnice,precum si evolutiile din partide, oficiale sau nu, poate fi reperul clar,real si corect in a face "primul 11", dand dovada de obiectivitate fara a mai "forta" pe unul si pe altul pe care nu-l duce "procesorul", echipa ar arata astfel:

  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  FRASINESCU<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>VUKADINOVIC

  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  ASTAFEI<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>LULLAKU

  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


  HAI GAZU!

  PS:"Deşteptăciunea are limite, prostia n-are margini."  RăspundețiȘtergere
 38. ECHIPA:

  <<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

  FRASINESCU<>VUKADINOVIC

  <<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>

  ASTAFEI<<<<<<<<>>>>>>>LULLAKU

  <<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>
  RăspundețiȘtergere
 39. MAI SIMPLU, FARA "ARTIFICII" :) :

  portar: PLESCA
  fundasi: FRASINESCU--MUTH--MARKOVIC--VUKADINOVIC
  mijlocasi: TODEA--TAHAR
  atacanti: ASTAFEI--ERIC--LULLAKU
  varf: BAWAB

  RăspundețiȘtergere
 40. Gazistule,

  Este adevarat ca Eric nu joaca cu Chiajna din cauza faptului ca nu ia fost ridicata inca suspendare de 16 etape?


  Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 41. Nu a spus nimeni ca nu va juca cu Chiajna.Pana la ora meciului sa speram ca i se va ridica suspendarea.

  RăspundețiȘtergere
 42. Plesca
  Akaki- Trtovac- Frasinescu- Markovic
  C. Petr- Eric de Oliveira -Florin Dan- C. Vasilache
  Astafei- Bawab

  RăspundețiȘtergere
 43. Anonim 13:59 cu echipa aia luam campionatul.Sa vedem formula lui Pustai.

  RăspundețiȘtergere
 44. ati auzit ca Akaki a plecat in Rusia ?

  RăspundețiȘtergere
 45. Nu o plecat ma in nici o rusia.. omu a fost plecat la nationala. in rusia ca de altfel in toata europa perioada de transferuri s-a incheiat. El a fost plecat in Georgia..

  RăspundețiȘtergere
 46. Primii "11", de aici incolo, unde Eric este "solist" pe postul lui cand v-a avea dreptul, pana atunci: Plesca- Frasinescu,Muth,Markovic,Petre - Breweld,Tahar - Astafei,Bawab,Lullaku.

  Daca ar prinde un contract bun Akaki la rusi sau in alta parte ar fi bine pentru el fiindca la noi nu mai prea v-a juca deoarece in etapele trecute nu a demonstrat nimic, doar mingi bubuite in fata si faulturi grosolane si foarte riscante.
  Nu a jucat deloc nici la convocarea asta ultima de la lot.


  RăspundețiȘtergere
 47. akaki a intrat in ultimul an de contract daca nu-si prelungeste contractul sau nu e vandut in iarna.. In vara viitoare va pleca gratis. fiind liber de contract bine ar fi sa prinda mai multe minute muth .. acum ca pirvulescu am mai ramas si noi cu doar un jucator de persepctiva din pepiniera proprie.. ar fi pacat sa nu fie fortat..cine stie poate va ajunge primul mediesan la nationala.. gardos sau chiriches nu mi se par mari jucatori.. doar jucatori care au avut sansa sa ajunga la un club mare si sa aiba impresari care sa le faca imagine buna

  RăspundețiȘtergere
 48. goian nu gardoș.. pardon. daca goe era fundas bun nu pleca de la rangers la un noname pe nume spezia in liga a2a din italia.

  RăspundețiȘtergere
 49. In primul rand Muth e din Tarnaveni, nu e mediesan!
  Iar in al doilea rand, oricum nu ar fi primul "mediesan"/"gazist" la nationala! Au mai fost Sepsi, Gabi Muresan, care, probabil spre surprinderea ta, tot de Gazu' au fost crescuti!

  RăspundețiȘtergere
 50. cand muresan a venit la noi era deja fotbalist.. avea 20..21 de ani. cat despre sepsi.. sabau l-a adus pe la 17 ani

  RăspundețiȘtergere
 51. Si eu subscriu celor scrise de "@-13 sept.'12,22:23",si merg pe varianta de fundasi centrali "Zarko & Muth"(dupa nume nici Muth nu este roman pur).

  Formatia propusa: BUCHTA, FRASINESCU, MUTH, MARKOVIC, TAHAR, BREWELD, ASTAFEI, AVRAM, LULLAKU, BAWAB.

  RăspundețiȘtergere
 52. plesca ciuca frasinescu marckovic vuckadinovic
  eric avram petre gheorghe
  llullaku astafei

  RăspundețiȘtergere
 53. plesca, vukadinovic, muth, markovic, frasinescu, breveld, florin dan, eric, astafei, petre, bawab

  RăspundețiȘtergere
 54. Cineva sa faca ceva in legatura cu Buchta ca se misca de zici ca e facut din lego si frasinescu batrani refuzati de echipe din liga 2 sa plece horbaaaaaaaaaaaaaa

  RăspundețiȘtergere
 55. PLESCA,VUKADINOVIC,MARKOVICI,CIUCA,BUZEAN,CIPRIAN PETRE,TODEA,VALENTIN NEGRU,ERIC,BAWAB,ASTAFEI. FORTZAAAA GAZUUUUUUUUUU. Domn Profesor DEMISIAAAAAA-Suntem LUPIIIII NEGRIIIIII nu lebedele albe.

  RăspundețiȘtergere


 56. Plesca
  Akaki- Trtovac- Frasinescu- Markovic
  C. Petr- Eric de Oliveira -Florin Dan- C. Vasilache
  Astafei- Bawab

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.