O echipa, Un suflet, Un profesor

Vă mai aduceţi aminte de victoria cu 5-1 în faţa Politehnicii Timişoara? Dar de acel meci fabulos cu Mainz de anul trecut, din august 2011? Dar de victoria clară şi fără discuţii, 3-0 cu Steaua? Tot Gaz Metan le-a obţinut, în mare măsură tot aceiaşi jucători evoluau. Campionatul acesta a început prost şi a continuat şi mai prost. Toată lumea e vinovată, asta e clar, însă vina cea mai mare o are (şi îmi asum apăsat ceea ce scriu acum) preparatorul fizic. Fotbaliştii sunt pur şi simplu „kaput”după minutul 55-60, cad efectiv de pe picioare şi de-abia mai stau în ghete. Un prim pas a fost făcut astăzi, când i-a fost reziliat contractul preparatorului portughez. Sunt convins, sunt ferm convins (şi iarăşi îmi asum ce scriu) că în 3, maxim 4 etape, Gaz Metan va redeveni ceea ce a fost şi poate chiar mai mult. Până atunci însă, oameni buni, sâmbătă după-masa la ora 17, jucătorii medieşeni au un meci infernal cu U Cluj. E nevoie de victorie ca de aer pentru a „respira” mai uşor, a ieşi din aceea zonă critică a clasamentului şi pentru a pregăti în linişte meciul cu Dinamo de săptămâna viitoare. Şi pe mine m-au supărat rezultatele şi fotbaliştii, la fel şi pe voi. Însă....HAIDEŢI LA STADION SÂMBĂTĂ. Haideţi să facem un efort să susţinem această echipă. Să ne aducem aminte de toate rezultatele de care scriam mai sus şi SĂ CREDEM în Gaz Metan Mediaş, în Profesor şi în jucători.  Eu cred în Gaz Metan Mediaş. Hai Gazu’, hai băieţii!
SURSĂ FOTO: Facebook.com/ilovemediassibiu

Articol scris de Vasile Antipa pe www.vasile-antipa.blogspot.ro

9 comentarii:

 1. Cat de frumos canta publicul la sfarsit de meci cu Mainz.

  RăspundețiȘtergere
 2. Prea frumoase amintiri , merita gazul sustinut azi , haideti toti la stadion !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ma ia cu friguri , ce frumos canta la sfarsit toata lumea zici ca sunt peste 50.000 de oameni pe stadion si nu doar 8.000 si ceva

  RăspundețiȘtergere
 4. mi-au dat lacrimile de emotie la clipul cu mainz. unde e echipa noastra de atunci? cu mici exceptii, sunt aceiasi oameni si totusi, rezultatele de acum sunt departe de ce au realizat atunci. nici publicul nu mai e acelasi, atunci spectatorii scandau si cantau pentru echipa noastra... nu mai inteleg nimic... :-(

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai ca nu imi vine sa plang :(
  SI LA BINE SI LA RAU GAZU ESTE CLUBUL MEU !!!!
  HAI GAZU !!!!!! <3
  Cu toti pe stadion !!!

  RăspundețiȘtergere
 6. ma jur ca mi s-a facut pielea de gaina :) ..ce am fost ,,ce joc ce echipa ..ce frumos ..si ce am ajuns ..intr-un asa scurt timp :(. moment de neuitat cel cu mainz ..mi-au dat lacrimile pe stadion. haideti sa lasam rautatile ..invidia ..si ciuda ..sa sustinem echipa!! sa nu avem noi o galerie in adevaratul sens al cuvantului.. e trist .. astazi vrem victorie :) ..hai baieti ca se poate!!

  RăspundețiȘtergere
 7. La stadion , cu totii la stadion .... pentru Medias !!!!

  RăspundețiȘtergere
 8. Diferenta este ca atunci echipa juca FOTBAL. Acum stau cu fundul in poarta si arunca mingile in fata la intamplare... In plus nu imi plac ambitiile personale ale lui Pustai de a nu-i folosi pe cei care ii gresesc cu ceva, chiar daca echipa are nevoie de ei. Daca nu schimba stilul de joc ultradefensiv cu unul mai ofensiv, B-ul ne paste.

  RăspundețiȘtergere
 9. Gazistule, nota 10. Nu ai dovedit numai ca esti bine informat, da esti si un bun psiholog...La fix imaginile date... Multumim.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.