200 de invitatii pentru meciul cu Dinamo

Liceeni iubitori de fotbal şi fani ai "Lupilor Negri" din cadrul SNG Mediaş au ocazia să îşi vadă favoriţii. Fotbaliştii Gazului Metan se întâlnesc joi, 4 octombrie 2012, cu elevii Şcolii Naţionale de Gaz Metan. Întâlnirea are loc la ora 13 în amfiteatrul de la demisolul şcolii. La întâlnire cor participa antrenorul Cristian Pustai şi jucătorii Thaer Bawab, Eric de Oliveira, Răzvan Pleşca şi Cristian Todea. De asemenea, vor fi oferite 200 de invitaţii celor prezenţi pentru meciurile de pe teren propriu cu formaţiile Dinamo Bucureşti şi FC Vaslui. La întâlnirea de la Şcoala Naţională de Gaz vor fi prezenţi şi reprezentanţii Jandarmeriei şi Ippon Med, care le vor explica celor prezenţi regulile de acces şi comportament pe un teren de fotbal. 

vasile-antipa.blogspot.com 

13 comentarii:

 1. Vedete sunt doar Bawab , Eric si Plesca.As fi preferat Markovic in locul lui Todea.

  RăspundețiȘtergere
 2. auzi si la asta ..poate si echipa ar fi vrut galererie ca a petrolului ..dar se multumeste si cu deastia ca tine ..prin tribuna. ba voi chiar nu va mai opristi din prostii deastea?

  RăspundețiȘtergere
 3. Bravo Conducerea GM Medias.
  Din cand in cand aveti idei bune.Asta e una din ele.

  RăspundețiȘtergere
 4. Este initiativa Fan Club-ului Lupii Negri,inclusiv invitatiile vin din partea lor,dar e buna initiativa orisicum,sa vedem acum daca stadionul va canta si va incuraja impreuna cu galeria...si din cate am inteles,actiunea va continua si la celelalte licee...bravo lor...

  RăspundețiȘtergere
 5. care galerie? echipa a mai fost invitata la petrolu.. si la petroliada.. si in amfiteatru.. au mai fost asemenea actiuni

  RăspundețiȘtergere
 6. In sfarsit vedem ceva si pentru atragerea spectatorilor.

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce fan Club Lupii-Negri ? exista asa ceva ?Va fi cumva galerie ?

  RăspundețiȘtergere
 8. Din cate stiu eu, nu are nici o legatura cu galeria Lupii Negrii.

  RăspundețiȘtergere
 9. se pare ca are legatura cu lupii negri..intalnirea e organizata de Mircea Daian ..cica vor sa stranga altii baieti/fete de prin liceele din medias sa faca galerie la fotbal :) ..cat de dragutzzzz :))))))))

  RăspundețiȘtergere
 10. Lupii Negri dacă voi "sunteţi de vină" pentru această acţiune, aveţi respectul meu.
  Ioan Ivan

  RăspundețiȘtergere
 11. Daca e adevarat ma implic si eu si altii pe langa mine.

  RăspundețiȘtergere
 12. eu asa am auzit ..ca Daian ar fi organizatoru ..si ca aia are de gand ..sa stranga lume in fan club... vom vedea in perioada urmatoare ..ce e adevarat..

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.