Dezastru in Ardeal : Alta echipa se retrage

După mai vechile experienţe neplăcute, cu FC Inter, Şoimii şi FC Sibiu, numai în acest an au dispărut Gaz metan II Mediaş, Sevişul Şelimbăr şi FC Cisnădie, toate din eşaloanele naţionale , iar in urma cu 2 zile clubul din Liga 2 Vointa Sibiu a declarat ca s-a retras din campionat.
Astazi un nou club din Ardeal a pus lacatul la stadion si urmeaza sa se desfinteze.Potrivit www.alba24.ro, Unirea Alba Iulia se desfiinţează. Este verdictul dur, dat în urmă cu câteva momente de către finanţatorii clubului Unirea Alba Iulia. Aşadar, după mai multe luni de coşmar, calvarul a luat sfârşit pentru fotbaliştii care erau mai mereu amânaţi cu plata salariilor. Fără un ajutor din partea factorilor de decizie locali, cei din consiliul de administraţie al clubului au decis să desfiinţeze gruparea din Alba Iulia.
„Echipa se desfiinţează. Cred că da, numai dacă vine cineva azi, mâine, cu un miliard, ca să putem juca vineri, vom continua, ceea ce nu cred. În rest, e moartă. Dacă toată lumea numai ne huleşte şi suntem făcuţi hoţi peste tot... De 3 ani şi jumătate ne tot chinuim”, a declarat Marian Sarmeş, acţionar la Unirea Alba Iulia.

7 comentarii:

 1. multumim federatiei pt. managementul bun..cand ziceau unii sa se faca o singura serie cu 18 ..20 de echipe zicea "nashu" ca ba nu ..ca-s distantele prea lungi si e prea costisitor pt. o echipa din timisoara sau arad sa joace la constanta ..no lasa ca se vede ca ideea de a avea doua serii ..da rezultate. apropo daca alba iulia se retrage/desfinteaza ..nici o echipa din cele doua serii nu va retrograda "pe teren" .. la sfarsitul campionatului echipele retrase/desfintate vor fi cele care retrogradeaza. acum sa vedeti voi pariuri ..si blaturi. oricum incet incet in B vor mai ramane echipe care fac blaturi ..vor tranti meciuri intre ele.

  RăspundețiȘtergere
 2. vii cu stiri vechi am auzito mai demult pauleta

  RăspundețiȘtergere
 3. Poate ai auzit de mai demult ca Alba Iulia intentioneaza sa se desfinteze , dar astazi s-a decis totul.

  RăspundețiȘtergere
 4. nu era vorba de alba ci de sibiu

  RăspundețiȘtergere
 5. De sibiu ti-a spus Paul in alt articol, nu azi a scris, nu inteleg de ce in loc sa apreciati ceea ce face, voi cautati sa faceti tot timpul comentarii rautacioase. Si apropo de Unirea, imi pare foarte rau pentru aceasta echipa. Paul tine-o tot asa si nu baga in seama comentariile de genul anonim 13:59

  RăspundețiȘtergere
 6. Gazistule , de ce nu vrei sa faci galerie ? Nu poti ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Eee , pai am fost in stare sa chem lumea la stadion in tricou alb la meciul cu Kups din Europa si nu pot sa fac galerie ?! o sa ne apucam in aceasta pauza competitionala de formarea unei galerii.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.